2777
2789
عنوان

یادگیری رانندگی

22 بازدید | 5 پست

سلام خانومای راننده لطفا بیاین به راهنماییتون نیازدارم

من دوساله گواهس نامه دارم رانندگی نمیکردم از ترس

ولی خیلی رانندگی دوست دارم 

الان یک ماهی هست به طور جدی عزممو جذب کردم تمرین کنم تا یادبگیرم وترسم بریزه تواین یک ماه فقط جاهای خلوت رفتم یا رفتم سربالایی سرازیزی تمرین کردم 

میترسم تو شلوغی برم احساس میکنم همین جاهای خلوتم که میرم هنوز مشکلاتی دارم

واسه همین میخام درحقم خواهری کنین بهم کمک کنید تا یاد بگیرم سوالاتمو جواب بدین چون کسی نیست این سوالارو ازش بپرسم

بپرس ولی چی ما میتونیم بگیم؟

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من چندین ساله رانندگی میکنم اولش که میترسیدم ولی بعدش رقته رفته شوهرم بهش شیقت میخوردبیمارستان میرف بعدتایم کاریمون تداخل پیداکردومن مجبورشدم یادبگیرم والان واسم مث روتین زندگیه بنظرم به ترست غلبه کن

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بپرس ولی چی ما میتونیم بگیم؟

وارد میدون میخوایم بشیم دندمون یک کنیم؟؟وقتی داخل میدان هستیم کلا میدان میخوایم دور بزنیم خودمونو نزدیک میدان میکنیم درحال دور زدنیم باید همه اینه هارو نگاه کنیم؟

من امروز وارد میدان خلوت شدم به میدون نزدیک شدم داشتم دور میزدم یه ماشین پشت سرم سمت راست بود میخواست از خروجی دوم خارج بشه بوق برام یکسره کرد الان من توفکرم که چرا بوق زد اشتبام چی بوده چون من حس میکنم اصلا بااون کاری نداشتم

وارد میدون میخوایم بشیم دندمون یک کنیم؟؟وقتی داخل میدان هستیم کلا میدان میخوایم دور بزنیم خودمونو نز ...

نمیدونم اشتباهت چی بوده بوق زده ولی یک کلا برای شروعه فقط 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
وارد میدون میخوایم بشیم دندمون یک کنیم؟؟وقتی داخل میدان هستیم کلا میدان میخوایم دور بزنیم خودمونو نز ...

اره منم تصمیم گرفتم برترسم غلبه کنم الان یک ماه دارم جاهای خلوت میرم حتی جمعه که خیالونا خلوت بود تا جاخونه مادرشوهرم که۲۰کیلومتر باخونمون فاصله داره رفتم تنها

ولی کسی نیست باهام بیادکه مشکلاتمو بهم بگه واسه همین میگم شاید مشکل داشته باشم وخودم متوجه نشم که حل کنم

مثلا یه مشکلم اینه دنده ۱ومیدم ۲هرچقدرم سعی میکنم بازم ماشین موقعی که کلاچومیارم بالا تکون میخوره