2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

٧٧٧

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

تفسیر ::::::

کد کیهانی 777🗝: در سال گذشته سختی های زیادی را متحمل شدی ،گاهی عمیقا امیدوار و گاهی کاملا نا امید میشوی ، علت را در خودت جستجو کن ،تغییر افکار و اندیشه برایت خوب است ،در سال جدید میلادی تا ۶ ماه آینده یکی از نیت های مهم تو برآورده می‌شود و اشک شوق خواهی ریخت ،تلاش خود را بیشتر کن تا ثمرش را ببینی ،اگر مجرد هستی شخصی از گذشته به سمت تو می آید و پیشنهاد ازدواج دارد.به زودی مشکلات مالی دور از انتظار حل میشوند .در خانواده خوشحالی و آرامش خواهید داشت ،این سال میلادی برای تو سال برکت مالی و افزایش روزی است.

کد کیهانی 555🗝:خوشحال باش که سختی های تو رو به پایان است، انرژی منفی کسی در مدار توست پاکسازی انجام بده بزار سنگینی تو رفع شود . تا ۵ وعده زمانی دیگ کسی به زندگی تو پا میزاره و تمام غم و اندوه تو را از بین می‌برد.امضای سند یا قراردادکاری که کاملا به نفع توست و پیشرفت کاری و ارتقا مقام خواهی داشت ، سال ۲۰۲۴ میلادی سال عشق و تفاهم و سازگاری برای توست ،احتمال پیدا کردن شریک عاطفی برای تو بسیار بالاست هوشیار باش و ار ارتباط تازه نهراس.

کد کیهانی 111🗝: در انتظار چیزی هستی وعده رسیدن نزدیک است ،نا امید نشو ، کسی به تو کمک خواهد کرد و قدم خیری برای تو برمیدارد ،در طالع خود اثر سنگینی و دعا زنی داری آن را رفع کن تا گره کارت برطرف شود ،این سال میلادی گره کار تو باز می‌شود و متوجه جریاناتی میشوی که تا به حال نمی‌دانستی و باعث می‌شود قدم بهتری در زندگیت برداری از شهود خود کمک بگیر ،تردید از خودت دور کن ،این سال میلادی برای تو سال ازدواج و گشایش است ، کسی با حروف اسمی م الف ی س  وارد زندگی تو می‌شود.