2777
2789
عنوان

بعداز اینکه تاپیک بقیه رو خونم فهمیدم زن هرکی بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 17 پست
شرایط زندگی آدما فرق میکنه. هرکس خواسته‌های خودشو داره که شاید به نظر یکی دیگه مسخره بیاد.مثلا یه نف ...

دقیقا همینه خدا نکنه طرفم بخواد بی احترامی کنه پارش میکنم🤣🤣

من الان چون دوستیم خودم نمیزارم کادویی چیزی بگیره برام خیلی تعارف میکنم باهاش😂ولی خانمش بشم فرق داره خب

الان غرورم قبول نمیکنه پسر مردم رو تو خرج بندازم انقدر زحمت می‌کشه بیاد برای من خرج کنه وضعیت مالیش خوبه متوسطه مشکل مالی نداره ولی من نمیتونم قبول کنم

ولی وقتی شرایط جوری شد که خواست رابطه رو جدی کنه حتما مسئولیت و تمام هزینه هارو سنجیده پس باید بدونه که انتظار دارم ازش 

به خودشم میگم الان اینجوریه ها بعد ازدواج همه مناسبتا یه کادو خودتو آماده کن فعلا کاریت ندارم😂😂

کلا ربطی به هزینه نداره اصلا خانما دوست دارن از طرف مقابل کادو بگیرن تو مناسبتا باشه که چه بهتررر حس میکنن چقدر مهم هستن برای این آقا که هر لحظه و تو هر مناسبت به یادشونه حتی یه شاخه گل مصنوعی باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم همینطور من همیشه میگم که هر روز روز منه😀 پس یعنی هر روز روز زنه🤣

درود بر شما 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود