2777
2789

همه اینجا ناراضین از هدیه هاشون چرا فقط گل گرفته فقط تبریک گفته من اگه یه روز شوهرم یه شاخه گل واسم بگیره ناراحت نمیشم که هیچ کلی هم خوشحال میشم که به فکرم بوده قطعا هرکی با من ازدواج کنه خوشبخت میشه چون اصلا نمیخواد خیلی خرج کنه😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا منم اینجوریم نمیدونم بعضیا چشونه

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من فقط یه شاخه گل گرفتم با یه تبریک 

اصلا به هیچ وجه مناسبت هایی که بدونم همسرم تو اون روز مشکل مالی داره برام اهمیت نداره 

چون مثلا یا بعدش یا قبل اون روز خرید هایی رو کردم و حالا وقتی نداره سر یه روز مثلا خاص بی چشم و رو بازی درنمیارم 

من شوهرم نه گل خرید نه کادو

فقط تبریک گفت اونم خودم یادش انداختم

در حالیکه من برای مادرش یه بلیز مجلسی و شیک کادو خریدم امشب برای مادرش بردیم

ولی کاملا از زندگی ام راضی هستم

اگر چیزی نیاز داشته باشم در طول سال برام می‌خره برای همین برام مهم نیست مناسبت ها حتماً کادو بگیره.

ولی برای مادرشوهرم فقط مناسبت ها هدیه میگیریم برای همین خوشحالم امروز دست پر رفتیم خونشون

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

با اینکه وضع مالیش عالیه بعداز سالها ی دسته گل آورد باهم ۱۰روزی بود سرسنگین بودیم هیچیم روش ننوشته بود خیلی آروم و سرسنگین گفت روزت مبارک و گزاشتش رو کابینتو رفت 

برای من بازم اوضاع فرقی نکرد شاید قبلا بود خیلی خوشحال میشدم ولیدالان نه اصلا چون خیییلی اذیتم میکنه خیییلی...

ولی الکی ذوق نشون دادمو کلی تشکر کردم

شرایط زندگی آدما فرق میکنه. هرکس خواسته‌های خودشو داره که شاید به نظر یکی دیگه مسخره بیاد.

مثلا یه نفر هدیه نگیره ناراحت میشه اما فحاشی رو تحمل میکنه. شما ممکنه گلم نخوای ولی یه بار داد بزنه دیوونه شی. مهم اینه طرف درکت کنه و رفتارش مطابق معیارهای تو باشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.