2777
2789
عنوان

نمرات هفتم

42 بازدید | 9 پست

سلام لطف میکنید به من کمک کنید من واقعا حالم بده من کلاس هفتمم و نمره هام خراب کردم در حدی که اگر دی ماه همشون ۲۰ بگیرم معدل کلم میشه ۱۶.۹۵ و واقعا حالم بده چون من ششم درسم خیلی خوب بود و الان دارم خراب میکنم و من توی کلاسی هستم که همه زرنگن و نمرات بالا دارن و دوست صمیمی من هم شاگرد زرنگ و ۲۰ شده همشون من واقعا حالم بده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گل دختر اول اینکه اینجا چیکار میکنی ؟ 

اصلا شما این تایم و این‌ساعت باید خواب باشی 

دوما مگه امتحانات ترم‌شروع شده ؟‌

سوما عزیز دلم درس‌خیلی مهمه ولی این ک حالتو بد کنی بخاطر درس و نمره واقعا افتضاحه 

تو الان باید از زندگیت لذت ببری 

روزی ۳ ساعت درس بخونی ب‌تموم‌درسای مدرست و تکالیفت میرسی و خیلیم رشد میکنی 

پس ازین ب بعد تلاشتو بکن و درساتو مرتب بخون و نزار برای شب‌امتحان و اگرم ی امتحانی و این‌وسط خراب کردی‌حرص نخور بابتش 

گل دختر اول اینکه اینجا چیکار میکنی ؟ اصلا شما این تایم و این‌ساعت باید خواب باشی دوما مگه امتحانات ...

من مشکلم همین همیشه میخونم تا ساعت ۵ صبح ولی ازمونم خراب میشه و تمرکز ندارم 

من مشکلم همین همیشه میخونم تا ساعت ۵ صبح ولی ازمونم خراب میشه و تمرکز ندارم

ینی از شب یک سره تا ۵ صبح میخونی ؟؟؟

عزیزم شما ساعت ۲ از مدرسه بیای تا ۴ استراحت کنی ۴ تا ۹ شب بخونی کافیه 

حالا اگه رقابت خیلی زیاده اخر شبی ی مروریم بکن ولی تا خوابت کامل نباشه هیچ تحولی تو نمره هات ایجاد نمیشه ها!!! 

خوندن وقتی مفیده ک مغز ب اندازه کافی استراحت کرده باشه 

ینی از شب یک سره تا ۵ صبح میخونی ؟؟؟عزیزم شما ساعت ۲ از مدرسه بیای تا ۴ استراحت کنی ۴ تا ۹ شب بخونی ...

بله شب یک سر بیدارم و بخاطر گوشی هم هست که نمیتونم بزارم کنار حتی روش های متفاوتی امتحان کردم نشد بذارم کنار و این که من بین دوستام نمره پایین میگیرم منو خیلی اذیت میکنه