hamishe7sabz مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 58 عنوان اگرمتوجه بشین ادمای دورتون اونطور ک فکرمیکردین نبودن چکارمیکنید 198 بازدید | 45 پست متوجه بشین دورو وبدذاتن وداززمین خوردنتون لذت میبرن ب این ادماچی میگن؟!؟ فکرکنیداونایی ک بهشون اعتمادداشتین!! امروز | 01:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهدخت76yyy عضویت: 1403/08/01 تعداد پست: 169 اونجور ک فکر میکردم نیستن خانواده شوهرمهیچ کاری ام نمیتونم بکنم جز تححححمل واسه باردار شدنم میشه صلوات بفرستید🌹🌹
omrannihan عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 2534 دورو ماموز خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمیکند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)
hamishe7sabz مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 58 اونجور ک فکر میکردم نیستن خانواده شوهرمهیچ کاری ام نمیتونم بکنم جز تححححمل اونا رو ک اکثرا باهاش مشکل داریم فکرکن خانواده خودت یادوستات یااقوامی ک فکرمیکردی خوبتومیخوان منتظرن زمین بخوری
سبزه_بانمک عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 2531 هیچ ازشون فاصله میگیرم و قطع رابطه میکنم .سعی میکنم موفقیتمو به هیچکس نگم. قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم میتوان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
_mahpishoni_ عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 10673 هیچی فاصله میگیرم ازشون ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
hamishe7sabz مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 58 دورو ماموز فکرکن طرف ازمشکلاتت لذت میبره وقتی میفهمه یخورده اوضاع زندگیت اروم شده بی دلیل بهت پشت کنن منتظربودن طلاق بگیرم
hamishe7sabz مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 58 هیچ ازشون فاصله میگیرم و قطع رابطه میکنم .سعی میکنم موفقیتمو به هیچکس نگم. من زندگیم یمدت مشکل داشت چتدوقت بهترشده همونا بهم میگفتن طلاق بگیر الان ک اوضاع اروم شده همونا دارن بی محلی میکنن
hamishe7sabz مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 58 جاری من هههههسگ محلش میکنم اگر دوستات یاخانواده خودت یافامیل باشن چی
omrannihan عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 2534 فکرکن طرف ازمشکلاتت لذت میبره وقتی میفهمه یخورده اوضاع زندگیت اروم شده بی دلیل بهت پشت کنن منتظربودن ... بدم میاد افرادی که باهاش رو راست هستم و یه رو اون دورو باشه و پشت سرم حرف بزنه داریم اطرافمون متاسفانه خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمیکند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)
hamishe7sabz مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 58 هیچی فاصله میگیرم ازشون فکرکن مسائل وسختی های زندگیمومیدونستن الان چندوقت یخورده ارامش دارم الان ک فهمیدن مشکلات تقریباا حل شده پشت کردن بهم منتظربودن زندگیم نابودبشه
هرمان،ماکوان عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 190 اگر دوستات یاخانواده خودت یافامیل باشن چی خالم پشتم حرف زد ادم حسابش نکردم و نمیکنم من راه دورم رفتم خونه مامانم زنگ زد اصلا گوشیو. نگرفتم حرف بزنم باهاش
mah_sanamam عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 2164 بودن همچین ادمایی به کلی یادم رفت وجود دارن پشیمون شدن بعضی هاشون دوباره پذیرفتم بعضی هاشونم دلم نمیخاد دیگه
رویاهای_من۷۸ عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 843 چیزی نگفتمولی برای همیشه از ذهنم پاک شدنو رفت و امدم و به حداقل رسوندمخوذشونم میدونن دیگه دوسشون ندارم ولی حفظ ظاهر میکنیم. و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱