2777
2789
عنوان

روز مادر به مادرشوهرم تبریک نگفتم

211 بازدید | 10 پست

منو خونوادم با مادرشوهرم یه سری دعواها و بحثا داشتیم که تو تاپیکای قبلیم گفتم بعد امشب شوهرم اومد خونمون و بابام ازش پرسید‌ به مادرت سر زدی و تبریک گفتی شوهرمم گفت نه از اونموقعی که این دعواها پیش اومد باهاش بد شدم و قهریم بعد بابام گفت از مادرت معذرت خواهی کن و اشتی کنید منم هیچی نگفتم نه گفتم به مادرت سر بزن نه گفتم سر نزن نه احوال مامانشو پرسیدم نه چیزی هیچ دخالتی نکردم بعدم بحثو عوض کردم خیلی نامحسوس بنظرتون کارم اشتباه بوده؟

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله اشتباه بوده 

فردا روزی که پسر دار شدی میفهمی چقد زحمت کشیدی بچه بزرگ کردی بعد بهت بی احترامی کنن

مادر شوهرتم درک میکنی 

خودمم عروسم جبهه نگیرید😁

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم تبریک نگفتم چون قطع رابطه م ولی عصر به شوهرم زنگ زدم و گفتم زنگ بزنه و به مادرش تبریک بگه.وضع مالیمون به خاطر  خرید ماشین به هم ریخته س وگرنه دلم میخواست مثل سالهای قبل یه کادویی چیزی هم میخرید واسش

بله اشتباه بوده فردا روزی که پسر دار شدی میفهمی چقد زحمت کشیدی بچه بزرگ کردی بعد بهت بی احترامی کننم ...

مادرشوهرم اگه ادم درستی بود مطمئنا منم بهش احترام میذاشتم ولی خیلی اذیتم کرده و منم متاسفانه کینه ای نمیتونم ببخشمش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادرشوهرم اگه ادم درستی بود مطمئنا منم بهش احترام میذاشتم ولی خیلی اذیتم کرده و منم متاسفانه کینه ای ...

عزیز دلم 

مادر شوهر منم اینقدر بلا سرم آورده اگه اگه بگم همه تعجب میکنن از صبوریم ولی چه میشه کرد 

مادر همسرته بخاطر همسرت کوتاه بیا....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

عزیز دلم مادر شوهر منم اینقدر بلا سرم آورده اگه اگه بگم همه تعجب میکنن از صبوریم ولی چه میشه کرد ماد ...

بخدا این بار اولش نیست که ندید بگیرم تو این نه ماهی که ازدواج کردم هر بار من رفتم تو جمعشون فرداش زنگ زده بود به شوهرم یا مامانم که چرا فلان رفتار تو جمع کرده رفتارمم نهایتش این بوده که تو چشمای شوهرم نگاه کردم یا با شوهرم شوخی کردم 

ولی خب من به شوهرم هیچوقت نگفتم به مادرت سر نزن یا مثلا بگم حق نداری مامانتو ببینی چون میدونم هیچوقت کار درستی نیست که یه مادرو از پسرش جدا کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40