حرف خود خداست وقتی یکیو خیلی بخوان خدا ازتون میگیرتش تا ما به سمت خودش برگردیم چون عشق واقعی فقط خداست من تو رو خیلی دوست داشتم که مال نشدی کاش کمتر عاشقت بودم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چرا خداوند میفرماید: امید بندۀ خودم را به هر چیز دیگری غیر از خودم ناامید میکنم و به هر چه دل ببندد این دلبستگی را قطع میکنم؟ برای اینکه به سوی خدا برود. خداوند به بندهاش اجازه نمیدهد با اسبابی که خدا در عالم آفریده است، تنها بماند و سرگرم شود و از خدا غافل بماند. لذا با قطع کردن پیوندهای دیگرِ بندهاش، کاری میکند که بندهاش متوجهِ خدا شود.
چرا خداوند میفرماید: امید بندۀ خودم را به هر چیز دیگری غیر از خودم ناامید میکنم و به هر چه دل ببندد این دلبستگی را قطع میکنم؟ برای اینکه به سوی خدا برود. خداوند به بندهاش اجازه نمیدهد با اسبابی که خدا در عالم آفریده است، تنها بماند و سرگرم شود و از خدا غافل بماند. لذا با قطع کردن پیوندهای دیگرِ بندهاش، کاری میکند که بندهاش متوجهِ خدا شود.