2777
2789
عنوان

بچه ها من برای عفونت قارچی میترونیدازول خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 45 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دکتر دسترسم نبود شب گرفتم یهویی شد

فلوکونازول ۱۵۰ بخر

هر ۳ روز یکیشو بخور

البته اگ مطمئنی عفونت قارچیه عزیزم

اگه ترشح پنیری داری و خارش و سوزش عفونت قارچیه

اگ ترشح بدبو و زرد یا سبز داری با سوزش و خارش باکتریاییه

FREEDOM...🌱🤌🤍

والا من دیشب یه تاپیکی واسه یه مشکل واژن زدم برای دهانه واژن یه خانومه اومد نوشت چرا این مشکلارو میارین اینجا مینویسین حال ادمو بهم میزنین گفتم مشکل داری نخون گفت حالا که اینجوریه زیگیل داری 😐😂

فلوکونازول ۱۵۰ بخرهر ۳ روز یکیشو بخورالبته اگ مطمئنی عفونت قارچیه عزیزماگه ترشح پنیری داری و خارش و ...

من بعضی وقتا یهو یه  تیکه ترشح حالت سفیده تخم مرغ ازم میاد معذرت میخوام میگم زرده ینی عفونت باکتریاییه؟

من بعضی وقتا یهو یه تیکه ترشح حالت سفیده تخم مرغ ازم میاد معذرت میخوام میگم زرده ینی عفونت باکتریای ...

اگه سوزش و خارش ندارید ، بوی بد هم حس نمیشه و مقدار ترشح هم خیلی کمه جای نگرانی نیست گلم.

اما اگه همراه با علائم دیگه است بلع

FREEDOM...🌱🤌🤍
اگه سوزش و خارش ندارید ، بوی بد هم حس نمیشه و مقدار ترشح هم خیلی کمه جای نگرانی نیست گلم.اما اگه همر ...

بوی بد که یه بوی عجیبیه ولی ترشح ابکی خیلی دارم سفید بدون بو و خارش سوزش هم داشتم یه تایمیه پشت هم پماد ان ان میزنم و کلوتریمازول

بوی بد که یه بوی عجیبیه ولی ترشح ابکی خیلی دارم سفید بدون بو و خارش سوزش هم داشتم یه تایمیه پشت هم پ ...

ترشح شفاف یا سفید و ابکی ، ترشح طبیعی واژنه و مشکلی نداره گلم ، نشون میده واژن خشک نیست.

اما خب اگه پنیری شکل و سفت شد قارچه

FREEDOM...🌱🤌🤍
اره دکتر دسترسم نبود شب گرفتم یهویی شد

دکتر در درچسترست نبود فکر کردی یهو میتونی از همه چیز سردرد بیاری انتی بیوتیک خریدی؟میدونی ادمایی مثل تو چه ضرری به سلامت جامعه میزنن؟چندشم شد

ترشح شفاف یا سفید و ابکی ، ترشح طبیعی واژنه و مشکلی نداره گلم ، نشون میده واژن خشک نیست.اما خب اگه پ ...

بعد عزیزم لابیا داخلی بغله دهانه واژن یه دونه های پرز مانند دارم که خطین از بالا تا پایین حالت زبری دارن زبری و نرمی کشیده و شفاف هستن بیشتر ترس اونارو دارم دکترا میگن طبیعیه هی پماد میزنم روشون که فقط لمسشون نکنم استزس بگیرم 

دکتر در درچسترست نبود فکر کردی یهو میتونی از همه چیز سردرد بیاری انتی بیوتیک خریدی؟میدونی ادمایی مثل ...

عزیزم ایشون مشکل برای خودشه چه ضرری به جامعه میزنه دقیقا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟