عزیزم ایشون مشکل برای خودشه چه ضرری به جامعه میزنه دقیقا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مصرف بی دستور و الکی انتی بیوتیک علاوه بر مشکل شخصی باعث مقاوم شدن باکتری ها به اون دارو میشه مثل همینکه پنی سیلین اکثرا بی استقاده شده درحالی که قبلا خیلی قوی بود
دکتر در درچسترست نبود فکر کردی یهو میتونی از همه چیز سردرد بیاری انتی بیوتیک خریدی؟میدونی ادمایی مثل ...
وات ؟؟؟؟ الان چه ضرری به تو زدم ؟؟یا به جامعه مشکل خودم شرح دادم تورم دعوت نکردم و نظر ازت نخواستم چندشتم از خودت بگیره ک این چیزای طبیعی بدن هر فردیو اینطوری میبینی
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بعله عزیزم چسبیدن دونه ها از هم جدا هستن اسم پزشکیش وستیبولار پاپیلوماتوزه اگر تونستی حتما راجبش بخدن من همش فکرم درگیره ایا همه خانوما دارن یه دکتر ناشی بهم گفت احتمالا زیگیله ولی بعدش بهترین متخصص زنان و پوست رفتم گفتن عادیه ولی وسواسیتش فجیح موند روم😓
مصرف بی دستور و الکی انتی بیوتیک علاوه بر مشکل شخصی باعث مقاوم شدن باکتری ها به اون دارو میشه مثل هم ...
شما خودتون دکترین ؟ حالا اینش که به من مربوط نیست ولی این طرز صحبت که چندشم شد رو درک نمیکنم این دوست عزیزم فکر خودش بوده و ما ام اینجاییم که کمک هم کنیم نه با لحن بد سرکوفت بزنیم