یکی از دخترها قبل از اینکه کلا کلاس ها شروع بشه گشته بود تو ممبرهای گروه دانشگاه اونایی که به نظرش خوشگل بودن و پیدا کرده بود رفته بود پی ویشون با همه طرح رفاقت ریخته بود تا وقتی اومدیم دانشگاه و اکیپ زدیم بتونه تو جمعی باشه که پسرها زیاد میان سمتشون ( اعتراف خودش) من اول فکر کردم فقط با من خوبه بعد دیدم نه یه گرگیه که نگو.... از یه طرف یکیشون رل زده با یکی از پسرها... دوستم تو گروه دانشگاه رو پسره رپیلای کرده بود دختره خودش و پااره کرد تو پی وی دوستم که چرا رو دوست پسر من ریپلای میکنی انقدر؟ اونم صحبت غیردرسی؟ پسرها هم خیلی ناجوررن پشت سر ما حرف زدن اسکرین پیاماشون و یه فیک اکانت فرستاد واسه یکی از دخترها بعد دیلیت زد. به خدا از دانشگاه زده شدم باورم نمیشه این محیط
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
هرچقدرم تلاش کنم وقتی جو منفیه نمیشهراجب منم حرف زدن پسرها
مهم نیست حرف بزنن مگه میشه دهن آدما رو بست،ببخشید این پسرا ولشون کنی به حیوان هم رحم نمیکنن چه برسه آدم ،خودتو از حاشیه دور کن تا آسیب نبینی ،اگه کار اشتباهی نکردی و خیالت از خودت راحته بها نده
اره ازاده . بابا اکثریت این شکلین و اونایی که تو حاشیه نیستن یا خیلی منزوی هستند یا نمی تونند ارتباط ...
باور کن از بین همونا دوستای بهتری گیر میاد بعضی وقتا
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
مهم نیست حرف بزنن مگه میشه دهن آدما رو بست،ببخشید این پسرا ولشون کنی به حیوان هم رحم نمیکنن چه برسه ...
من خیلی ناراحت شدم و حتی رفتم با یکی از پسرها حرف زدم که عاقلتر بود و دنبال این داستان ها نبود و ازش خواستم که به گوش اون اکیپ برسونه با من کاری نداشته باشن و اسمم ونیارن انقدر.....