2777
2789
عنوان

از بچه های دانشگاهمون متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 39 پست
ازبس محدود کردن اگه از اول دبستان دختر پسرا باهم بودن تو دانشگاه انقد عقده هاشونو خالی نمیکردن

چرته محض اتفاقا هر وقت فضا ول و رها و فشل بشه این اوضاع ب بار میاد نه هر وقت ک همه چی رو نظم و قاعده است ...

از همه این گروه ها خرج شو چه حضوری چه مجازی

سرت تو کار خودت باشه

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما ک مسئول رفتاربقیه نیستیمبنظرم اگه بدت میاد دوری کن فقطمنم زمان دانشگاه کلا با دونفر دوست بودم اصل ...

اینا این شکلین که از قصد میان تو گروه دانشگاه اسمت و میارن میگن عه دیدم فلانی لایکت کرده پس مبارکه..... یعنی جلوی چشم خودت و بقیه حاشیه درست میکنن

رشتت چیه؟

ببین واقعا مهمه؟اون یه غریبس.زندگی اون به منو تو چه ارتباط داره؟اگ با همه باشه اونو لاشب خطاب میکنن نه بقیه رو

شماعم اگر دوستش نداری فقط فاصله بگیر همین.زیاد ذهنتو مشغول نکن

دولتیم و خب اینجا هم کمی سمه اما کلاس ما کلا ۵ نفره و ۵ نفرمون هم دختریم و باهم دوستیم و دیگه با کس دیگه غیر خدمون راه نمیریم ب کسی کاری نداریم

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

چرته محض اتفاقا هر وقت فضا ول و رها و فشل بشه این اوضاع ب بار میاد نه هر وقت ک همه چی رو نظم و قاعده ...

اتفاقا توی دانشگاه ما خیلی از دخترا سرشون به کار خودشونه و درگیر حاشیه نیستن

اونام توی ندرسه جدا بودن پس چرا ادما فرق دارن با هم؟ معلومه که به اراده ی ادما برمیگیرده نه این چیزا

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

باور کن از بین همونا دوستای بهتری گیر میاد بعضی وقتا

ببین اینا دیگه یه سری ها خیلی محدودن. مثلا نمیان کتابخونه ی دانشگاه چرا؟ چون مامانش میدونه این تایم کلاسش تموم شده واسه همین باید بره خونه....

ببین اینا دیگه یه سری ها خیلی محدودن. مثلا نمیان کتابخونه ی دانشگاه چرا؟ چون مامانش میدونه این تایم ...

حالا من باشم....با افتخار میگم ب خانوادم نگفتم پس نمیتونم بیام

ک دیگه حد و حدودش رو بدونه.واقعا مهم نیس مسخره کنن یا نه.ولی من خانواده دارم و مث اونا خیابونی نیستم

ببین اینا دیگه یه سری ها خیلی محدودن. مثلا نمیان کتابخونه ی دانشگاه چرا؟ چون مامانش میدونه این تایم ...

باز بهتر از اینا هستن به نظرم

فکر نکنم همشون اینجوری باشن بین همونا هم میتونی شبیه تر به خودت پیدا کنی

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️