2777
2789
عنوان

کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 116 پست
عزیزم حتما بیا زیر تاپیک از حال و هواش بگو

عالیه عالی 

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میارزید خرید کنی؟

والا به نظر خودم نه من لوازم آرایشی گرفتم حالا اونا بد نبود

ولی خب لباسای ایرانی خیلی بهترن با قیمت مناسب تر

حالا ما چون اول بارمون بود خیلی خرید کردیم پارچه و اسباب بازی و لباس و... کلی وسیله گرفتیم

ولی خب گرونه نمی‌ارزه بنظرم

والا به نظر خودم نه من لوازم آرایشی گرفتم حالا اونا بد نبودولی خب لباسای ایرانی خیلی بهترن با قیمت م ...

منم زیاد نمیخام چیزی بخرم دستم تنگه

ب نظرت دو نفریم چند دینار بخریم

التماس دعا. در زیر قبه امام حسین نزدیک ضریحش هر دعایی کنی مستجاب میشه در روایات هست. برای من هم مستج ...

من میرم حرم قفل میشه ذهنم فقط فقط فقط نگاه مات مبهوت 

که چیکار کردم تا الان چقدرم مونده از عمرم من بنده خطاکار کجا و خونه امام کجا؟این منم الان اینجام تو این مکان؟کنار ضریح؟ببخش خدا خیلی خطاکارم تویی که منو تا اینجا و کنار ضریح آوردی ببخش و اون لحظه ست که میبینی به پهنای صورت اشک ریختی و متوجه نشدی

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
منم زیاد نمیخام چیزی بخرم دستم تنگهب نظرت دو نفریم چند دینار بخریم

والا نمیدونم عزیزم اگه زیاد چیزی نمیخرین پول زیادی نمیخواین از اونی که دینار میگیرن بپرسین

اها یچیز دیگه بگم خوراکی‌هاشونم گرون بود

منم زیاد نمیخام چیزی بخرم دستم تنگهب نظرت دو نفریم چند دینار بخریم

بستگی داره برای اطرافیان بخوای سوغاتی بخری یانه، بنظرم چیزی برا کسی نیار نهایتا یکم خرما و مهر و تسبیح یا تربت.. 

حداقل هیچی هم نخری ۲.۳ میلیون باید داشته باشی

اللهم الرزقنی کربلا

والا به نظر خودم نه من لوازم آرایشی گرفتم حالا اونا بد نبودولی خب لباسای ایرانی خیلی بهترن با قیمت م ...

ما هیچوقت چیزی نمیخریم فقط اسباب بازی برای پسرم که قبول نمیکنه نخره

والا نمیدونم عزیزم اگه زیاد چیزی نمیخرین پول زیادی نمیخواین از اونی که دینار میگیرن بپرسیناها یچیز د ...

چون دفعه اولمه تجربه ندارم شایدم رفتم دلم کلی وسیله خاست 😂