2777
2789
عنوان

کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 116 پست
جدی جواب میده؟؟

آره. من کلی خرید میکنم عابر کارتشون به حساب تهران وصله بعضی مغازه ها. در ضمن چادر و پارچه هاش عالی و ارزون هستن خیلی ارزون.روبروی حرم امام حسین بازار حضرت عباس برو یا پاساژ امام صادق

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بخاطر همین میرم ایشالا حاجت روا بشیم

ممنونم ازت ان شاالله

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

مرسی عزیزمپس پول چنج نکنم کارت میبرم

خواستی کمی دینار ببر. اما پول ما به راحتی آب خوردن خرج میشه مشکلی نیست من برم فقط پول خودمونو خرج میکنم

کربلا نرفتن سخت است.. کربلا رفتن سخت تر.. تا نرفته ای شوق رفتن داری. تا رفتی شوق مردن.! کربلا رفته ها می‌دانند بعد از کربلا روضه ی حسین حکم زهر دارد برای دل اوراق شده ی زایر. آخر دیگر اینجا عباس نیست تا آرام شوی در حریم امتش!!! 

همینجا بگیرمچقدر بگیرم دو نفریمبازارش خوبه؟

ببین خیابان سدره پشت حرم امام حسین کارتخوان دارن 

جنساشون اصله ولی به پول خودشون قیمت خوبه با تومان گرانه دینار حتما ببرین با خودتون 

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده