2777
2789

من ۲۹ ام پریود شدم 

از ۱۲ ام تا ۱۸ ام روزای تخمک گذاریمه 

و اوجش ۱۵ ام هست 

فقط تو همین روزا میشه اقدام داشت ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله امکان داره ولی احتمالش در این روزا زیاده ما از بچه دار شدن نا امید بودیم ماه آخری که حامله شدم فقط یک بار رابطه داشتیم اونم۱۵ سیکلم بود

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
تاپیک بی بی چک زودتر از موعد منو حتما بخون کامل توضیح دادم

ممنون خوندم خیلی مفید بود 

خوشبحالت اقدام اول شد برات 

من تو تخمک گزاریم ۳ بار اقدام داشتم 

و در آخر پریود شدم 

با اینکه سنمون و وزنمون خوبه خورد خوراک رو رعایت می‌کنیم 

و تو اطرافیان مشکل نازایی نداشتیم 😔

همین اول راه نامید شدم خیلیی 

حالا الان دارم قرص فولیک اسید و ویتامین د ث ای دارم میخورم 

و  یه ترکیب خرما پودر عناب و کنجد و قوتی و عسل رو ترکیب کردم هر روز بخورم بجای صبحانه 

و تو چاییم زنجبیل.و دارچین میریزم 

تحمدانمم با روغن زیتون ماساژ میدم 

و هر روز یه استکان کاسنی و رازیانه میخورم 

حالا فعلا ک پریودم 

تا ک این ماه باز اقدام داسته باشم ایشالله ک بشه 

حوصله دوا دکتر ندارم😔

رازیانه نخور خیلی بده اصلا نخورپیاده روی کنمن زیاد پیاده روی داشتم همیشه تو خونه میرقصیدم

فعلا رازیانه رو جون پریودم شروع نکردم به خوردن 

پس مصرف نمیکنم 

بله منم از امروز 

مدیتیشن و یوگا رو شروع کردم چون یکم استرسی و عصبیم 

و پیاده روی هم اگ فرصت بشه انجام میدم 

اگ نشه یه  ربع  میرقصم 

ولی پشیمونم ک از همون ماه پیش این کارا رو انجام ندادم 

فعلا رازیانه رو جون پریودم شروع نکردم به خوردن پس مصرف نمیکنم بله منم از امروز مدیتیشن و یوگا رو شرو ...

شرایط اقدام 

پوزیشنی انتخاب کنید ک دخول عمیق باشع،بعد از انزال ی چی بذار زیرکمرت و پاهاتو ۲۰ دقیقه بزن ب دیوار 

بعدش فقط برو دسشویی ادرار و بقیه منی رو خالی کن و بدون شست و شو برو بخواب

اینکه قبل از رابطه شوهرت و بعد از رابطه خودت بخوابی و استراحت کنی خیلیییی مهمه

من تو ماه اول با کیت تخمک گذاری با همین روش با دو روز اقدام پشت سر هم باردار شدم گلم و اطلاعاتم تو این زمینه زیاده پس بهم اعتماد کن..

روزای قبل از اقدام شوهرت لباس خیلی گرم یا تنگ نپوشه اسپرم باید آزاد و جاش خنک باشه

اسپرم تو جای راحت و خنک خیلی خوب بالغ میشه پس شوهرت اصلا نباید لباس تنگ و گرم بپوشه قبل اقدام هم حتماااا استراحت کرده باشه شماهم بعد اقدام بخواب 

چون استراحت و استرس و نگرانی نداشتن برای بارداری خیلی مهمه و خواب بعد از رابطه بهت خیلی کمک میکنه

بعد از رابطه حموم نرو اصلا نشور خودتو

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست