2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به عطر با یه شاخه گل می گرفتی

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

منم یادم رفته بود روز مادر ز زدم بیچاره فکر کرد برا تبریک زنگ زدم با شوهرم قهر بودم اونو براش تعریف ...

چرا براشون تعریف میکنین اخه گناه دارن 

باورکن نمیتونن دردی ازتون دوا کنن فقط غصه میخورن

حتی بعد هم ک باهم خوب شین اون هنوز فکر میکنه تو جنگو دعوایین

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿
چرا براشون تعریف میکنین اخه گناه دارن باورکن نمیتونن دردی ازتون دوا کنن فقط غصه میخورنحتی بعد هم ک ب ...

آره میدونم لامصب جلوی زبونمو نمیتونم بگیرم انگار با یکی حرف زدنی سبک میشم

اخه من خونم همش کنکوری ام خب اگر یهو پاشم برم بیرون می‌فهمه که

خوب عزیزم بفهمه 

بهتر از هیچی هست 

ما مادرها میفهمیم حتی اگه همیشه بیرون باشی 

من پسرم یه عطر گرفت برام همین که به فکرم بود برام یه دنیا ارزش داشت وقتی هم رفت بازار متوجه شدم

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

بعد از دکتر چند روز دیگه بخریا تولدش یه هدیه سنگین‌تر بخر بگو چون روز مادر هدیه ندادمیا روز جهانی ما ...

انشاالله 

چی براش بگیرم

البته ببین من یه مدت پیش چادر سفارش داده بودم که بزرگ برام بود دادم بهش 

بعد یه چند روز پیش هم هدیه از طرف مسابقات بهم دادن شال گرفتم برای من مثلا ولی باز دادم بهش 

البته خب من و مادرم باهم فرقی نمی‌کنیم دوتایی از وسیله هم استفاده می‌کنیم

عزیزم یک روسری ۲۰۰تومنی بگیر. هر چی بگیری دلش شاد میشه میدونی گناه داره. من شوهرم هیچی نگرفت پسرم نقاشی کشید انگار دنیا رو دادن به من. خانمها به محبت زنده هستن. روسری فروشی ها حراج زدن خیلی هاشون شال های قشنگ. بگردی پیدا میکنی