2777
2789

اگر یکی از خانمهای اقوام نیازمند باشه و بخواین پولی دستش برسه اما درعین حال غرورش و ابروش زیاد باشه و نشه مستقیم بهش پول داد 

چه راهی پیشنهاد میکنید ؟

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به شخصه چنین کاری رو نمی پسندم

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

منتظر بمونید نوی یه مناسبتی معمون رفتینبه عنوان هدیه ببرید مبلغ رو

شوهرش خرج خونه میکنه اسنطوریدوست دارم اون خانم واسه خودش خرج کنه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
اگه بخوای که بدونه شما دادی که با واسطه اما اگه نه مهم نیست برات به شماره اش زنگ بزن بگو خیری یه مبل ...

اتفاقا میخوام نفهمه

چرا ؟

چون شاید نخواد بهش کمک مالی بشه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

من خاله هام خیلی پولدارن ولیما خیلی فقیر خاله ام بدون ملاحضه مثلا ب مامانم پول میده یا غذا میاره یا میریم خونشون تو ی کیسه وسایل جمع میکنه میده غرور مامانمو له میکنه

کارشما پسندیده هست عزیزم بهتره ناشناس باشه بنظرم شماره کارت داشتین ازش ناشناس پول بزنین 

چون شاید نخواد بهش کمک مالی بشه

نمیدونم .اما همه از اینکه پولی از جایی برسه خوشحال میشن 

نمیدونم .اما همه از اینکه پولی از جایی برسه خوشحال میشن

بله ولی همونطور که گفتین شاید غرورش نپسنده این موضوع رو