خانم_مهندس_سایتم مدیر عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 6929 عنوان از چه راهی میشه به کسی کمک مالی ناشناس کرد | مشاهده متن کامل بحث + 78 بازدید | 20 پست اگر یکی از خانمهای اقوام نیازمند باشه و بخواین پولی دستش برسه اما درعین حال غرورش و ابروش زیاد باشه و نشه مستقیم بهش پول داد چه راهی پیشنهاد میکنید ؟ بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم امروز | 00:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_مهندس_سایتم مدیر استارتر عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 6929 من خاله هام خیلی پولدارن ولیما خیلی فقیر خاله ام بدون ملاحضه مثلا ب مامانم پول میده یا غذا میاره یا ... اونا از دل مهربونشون اینکارو میکنند ولی من میخوام نفهمه من بودم بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم
خانم_مهندس_سایتم مدیر استارتر عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 6929 واسطه. ولسه امون کرموهه قشنگ میزاره کف دستش غرورَو میشکونه بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم
فاطیو_و عضویت: 1403/08/19 تعداد پست: 299 اسی من بشخصه هم ادم مغروریم و تقریبا میشه گفت نیاز ندارم ولی خب زنگی دانشجوییه اگه مثلا یه خیر بهم پول بده ناشناس خوشحال میشم😂
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 14029 شوهرش خرج خونه میکنه اسنطوریدوست دارم اون خانم واسه خودش خرج کنه برا خودش بخر تولدش
خانم_مهندس_سایتم مدیر استارتر عضویت: 1403/02/01 تعداد پست: 6929 برا خودش بخر تولدش کادو مستقیم بدم اونم پس میده به یه مناسبتی دیگه بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 14029 کادو مستقیم بدم اونم پس میده به یه مناسبتی دیگه عزیزم توی این شرایط بهتره چیزی ندیاین خانم غرورش زیاده