2777
2789
عنوان

ماطلاق گرفتیم شوهرم روز زن رو هم تبریک گفت هم پول زد بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 62 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همچین مردایی رو چراازدست میدین ۱۵ ساله زنشم بابدوخوبش ساختم همش بدبوده خویی ندیدم ی بار تبریک نگفت ه ...

یکیش من

تا حاااالا هدیه نداده بهم تو هیچ مناسبتی

البته زیاد برام مهم نیس

اخلاقش که خیییلی عصبی و بد اخلاقه بدتره  ولی میسازم باش چون دوسش دارم آخرش

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩

اسی  شهریور  طلاق گرفتی میشه ۴/۵ ماه چجور یکسال حساب میکنی؟؟؟؟؟؟

❤من گاهی خسته می‌شوم، می‌رنجم، ناامیدی را تجربه می‌کنم و حساسیت‌هایی دارم.این چیزها بخشی از صفاتِ انسانیِ من است.❤ و من نمی‌توانم از انسان بودن انصراف بدهم❤ اینجا فقط راجب مشکلات و دغدغه های زندگیم تاپیک میزنم حرف زدن با آدمها و اینکه احساس کنم تنها ادمی نیستم ک این درد و دارم تجربه میکنم آرومم میکنه و باعث میشه بهتر تصمیم بگیرم ❤  گاهی وقتا راجب کوجکترین دغدغه ی ذهنیمم همون لحظه تاپیک میزنم  ❤ طبیعیه ک منم مثل همه ی انسانها لحظات خیلی خوب و تجربه کردم توزندگیم و نعمتهای خیلی زیادی توزندگیم وجود داره  حتی خیلی بیشتر از ادمای دور و برم اما راجبشون تاپیک نمیزنم ❤   اینکه شما هرجایی برای منفعت خودتون تاپیکامو تو سرم بزنید  دلم نمیشکنه و اتفاقا رو ضعفمم دست نذاشتید  من تاپیکام و ب خواست خودم زدم و بابتشون اذیت نمیشم... 💎❤دوستای خیلی ارزشمندی اینجا پیداکردم ک خیلی وقتا دلسوز تراز خواهرومادر واسم بودن ❤💎

یکیش منتا حاااالا هدیه نداده بهم تو هیچ مناسبتیالبته زیاد برام مهم نیساخلاقش که خیییلی عصبی و بد اخل ...

باز دمت گرم دوسش داری 

برای منم همینه 

گند اخلاق طلبکار بی پول 

ولی بااین تفاوت ک من دوسش ندارم فقط بخاطر بچه هاو آبروم 

واینکه صدبار تاپای طلاقم رفتم فک وفامیل نذاشتن خودشم راضی بود میگفت اخلاقامون بهم نمیخوره هنوزم میگه 

اون یه مرد مستبده 

یه مرد سگ اخلاق 

فکر میکنه بقیه ی زنها دست ب سینه نشستن شوهراشون میزنن تو سرشون

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
خدایی نصف بیشتر شوهرهای نی نی سایتی ها نه تبریک گفتن نه کادو دادن ولی این دومین مورده که تاپیک زدن ک ...

این یعنی مردا تا زنو از دست ندن قدرشو نمی دونن

می دونم حرفم حقه اما شمالایک نکن مرسی😘
تو این مدت جدایی تماسی پیامی چیزی ازش نداشتی ؟

چرا 

روز تولدمو باز تبریک و پول زد 

اما من نه تبریک گفتم نه هیچی 

یبارم تو خیابون منو دید نگه داشت دنبالم میومد میگفت کجا میری اونجا دلم ریخت 

یبارم منو بعد جلسه سوار کرده بود پیاده نمی‌کرد داشت می‌برد خونه مشترکمون که من گفتم نگه دار پیاده شم 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
یادت بودههمین!برای خودت رویا نساز که بعدا سرخورده بشیمردها اگر کسی رو بخوان محکم و‌جسور میان جلو تا ...

احسنت منم همین جسارت رو میخام که طرفم نداره

بیخود به این حرفهای دوستت داره ولی نمی تونن حرفشو بزنه و.... خودتو گول نزن

اونی که باید بیاد جلو .باید حرف بزنه. باید راضیت کنه که برگردی ایشونه

شما نه باید جلو بری نه حرفی بزنی نه سوالی بپرسی نه سر بحثی رو باز کنی

بدترین توصیه های ممکن همین هاست. مامان مرد بشی. نازشو بکشی بجاش فکر کنی بجاش حرف بزنی بجاش برای زندگی نگه داشتن تلاش کنی

و خدا برای من کافیست.....
بیخود به این حرفهای دوستت داره ولی نمی تونن حرفشو بزنه و.... خودتو گول نزناونی که باید بیاد جلو .بای ...

قربون کلامت ؛ من دقیقا حرفم اینه که چراااا نمیاد جلو ؟

چرا جسارت نداره ؟ چرا عذرخواهی نمیکنه ؟ یعنی من انقدر بدم ؟ یعنی دوسم نداره حد کافی ؟ چرا میگه فهمیدم بدون تو هنوز زنده ام و نمرده ام ؟ فکر میکرده میمیره اما زنده مونده این یعنی چی؟ پسچرا برام نمیجنگه؟ 

بیخود به این حرفهای دوستت داره ولی نمی تونن حرفشو بزنه و.... خودتو گول نزناونی که باید بیاد جلو .بای ...

من هرگززز قدمی براش جلو نمیرم 

چونکه اون بود که شروع کرد و تمومشم نمیکنه