2777
2789

از روی دوست داشتنم بوده یا دلش میخاد برگردیم بهم ؟ آقایونم ی نظری بدن لطفا 

چرا اینکارو کرده یعنی؟ 

ما که خیلی وقته جداییم 

منم تشکر کردم و گفتم برام با ارزشه

اما همش برام سواله که یعنی پشیمونه؟؟؟؟

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ عجیب پ چرا طلاق گرفتین

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

خدایی نصف بیشتر شوهرهای نی نی سایتی ها نه تبریک گفتن نه کادو دادن ولی این دومین مورده که تاپیک زدن که همسر سابقشون پول فرستاده و تیریک گفته !

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
خدایی نصف بیشتر شوهرهای نی نی سایتی ها نه تبریک گفتن نه کادو دادن ولی این دومین مورده که تاپیک زدن ک ...

بخدا اصلا سوپرایز شدم خیلی عجیب بود 

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 

حتما به فکرتون بوده که همچین کاری کرده 

ولی اگه قصدی داشته باشه قطعا  بهت میگه 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است