2777
2789
عنوان

چقدر قلبم برای بچه برادر شوهرم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 19337 بازدید | 189 پست
یه دوتا کاندوم بخرین پرت کنین جلوشون بگین امسال شما با عدم تولید مثلشون لطف بزرگی به جامعه میکنن نیا ...

ببین در ظاهر باید عادی باشی باهاشون منم عادی ام ولی اصلا هر کار کنی ی جای کار میلنگه نمی دونم ناراحتم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی چی حاملست من واقعا دیگه نمی تونم اینو هضم کنم ‌ چرا حاملست اونم‌میده ب مادرشوهر؟؟؟

احتمالا دیگه من یبار باخودم گفتم شاید بنده خدا مریضه مشکل روحی اعصاب داره نمیتونه از پس بچه بربیاد قضاوت نکنیم ولی شوهرش گفته هیچ‌مشکلی نداره مامانم انقد نگه داشته عادت کرده من که دوتا بچه بزرگ کردم دست تنهاا اصلا توکتم نمیره اینچیزا ادم سالم بچش ی لحظه از جلو چشمش دور نمیکنه 

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
ن اینا نوشیدنی و این چیزا ندارن . معمولی آن خیلی معمولی . مثل همه میرن میگردن اینور اونور عادی فقط ب ...

بچه پسره؟

اسم مادرش اولش س نیست؟؟

آخه منم یه همچین موردی دیدم متاسفانه

فقط اوناییکه پرسیدن بچه مریضه😑

چه ربطی میتونه داشته باشه؟؟؟؟ کاش اون پدرو مادر جوری به زمین گرم بخورن تا بفهمن یه بچه بی گناه و بی پناه و آواره کردن ینی چی؟ کاش خدا به هر نامرد و ناکسی، بچه نده که اینطوری با روح و روان بچه بازی نکنن. امیدوارم تاوان پستی و رذالتشون و توهمین دنیا پس بدن بعد شرشون و کم کنن.

خییییلی ناراحت شدم برای اون بچه😔

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

فقط اوناییکه پرسیدن بچه مریضه😑چه ربطی میتونه داشته باشه؟؟؟؟ کاش اون پدرو مادر جوری به زمین گرم بخور ...

منم ناراحتم واقعا ناراحتم همش سعی میکنم نباشم نمیشه . الان چه کاری میتونم بکنم هیچی . دست بزنی ب بچه میگن بچه ی ماست ،بگی نگه دار نمی‌دارند.  کلا نمی فهمم