2777
2789
عنوان

کادو روز زن چی گرفتین از بچه هاتون یا شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 59 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همسرم که نبود پسرم به کمک عمش‌ برام گل و کیک و روتین پوستی ماسک گرفته بود عمشون هم بهم یک بوت مشکی ه ...

الهی 🥺🥺😍چه پسر خواهر شوهر مهربونی

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

وا مگ بهش بی احترامی کردید؟شایدم اذیتش کردین

نه میگم که ما اصلا دعوایی نداشتیم هیچییی فقط رفتیم خرید کردیم براش گفتیم به دل نگیره بگه روز زن برام هیچی نخریدن..اصلا با هیچ کدوممون دعوا نکرده بود قبلش

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀
دقیقا گل گفتی🥺😭امروز همش میگفتم بهش امروز روز مامانه مرسی اومدی من مامان شدم بگو روزت مبارک نمیگفت ...

😍🥺وییییی خدا حفظش کنه برات 

😍🥺وییییی خدا حفظش کنه برات

ممنون مهربونم❤️🥰

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

از صبح به هزار نفر گفتیم هیچی نخریده بابا راحت شید بخوابید واقعا هیچی اومد تبریک بگه بلد نبود گفتش ر ...

وا چرا اینجوری میکنی 😐 

خوبه