2777
2789
عنوان

کادو روز زن چی گرفتین از بچه هاتون یا شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 59 پست
شوهرم حتی تبریک هم نگفت ولی دخترام کاردستی درست کردن صد دفعه گفتن مامان روزت مبارکاینم کاردستی

الهی😍خیلی قشنگه دختران خیلی مهربونن🥺

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه درکل ازتون راضی بودقبلاهم یانه؟

من که امسال کنکور دارم سرگرم کار خودمم اصلا باهاس حرف نمیزنم ولی با بقیه هم اوکی بود مشکلی نداشتن..این دید حالشون خوبه گفت بزار با اخلاق گندم حالشونو بگیرم.همیشه همینه مثل مامانبزرگمه اخلاقش بد رفتارن

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀
والا ما دعوایی باهاش نداشتیم بابامم دعوایی نکرده بود باهاش تازه کادو هم خریده بود بیچاره😐منم آخر به ...

بدون دلیل که نمیشه مادر همچین کاری کنه الان خودشم صد درصد ناراحت شده بابت رفتارش 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹

وقتی تازه ازدواج کزده بودم دوستم که دختر دایی شوهرم بود و یکسال زودتر آزما ازدواج کرده بود همش میگفتم تولدم اینوخریده روز زن اینو خریده و میزد بهدمپ چون اون اوایل زندگیمون یه کم دستور بالمون تنگ بود و اون می‌گفت آقام اگه مسافرکشی هم کنه محاله واسم کیک و کادو نگیره حتی اگه شده یه ساپورت 

اون دورها خیلی با شوهرم حرفم میشد چون خیلی ساده بودم اما بعد از چند سال معلوم شد که شوهرش اصلا مرد سالمی نیست و با هرکسی رابطه داره و زندگیش شد دادگاه و شکایت و الآنم درحال طلاق اما خداروهزاران بار  شکر که  شوهرم مرد خوبیه و این بهترین چیزها و البته تا الان هرچی بگی طلا ،ماشین و هرچی تو دستش باشه برام میخره می‌خوام اینوبگم قدوقیمت  مهم نیست اما یادمون باشه هیچ وقت توی حرفامون نیت دلسوزوندن کسی رو نداشته باشیم 

دل. همهتون شاد و آرزوی بهترین ها

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️