2777
2789

من ماگ گرفت برام یه کیک 🥺 

منم برا مامانم ساعت و تابلو گرفتم ست همن 

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا ما برای مامانمون کادو خریدیم گند زد به خوشیمون نگاهم به کادو هاش نکرد😐دیوونه شده اینقدر ما خواستیم سوپرایزش کنیم اون با یک کلمه قلب هممونو شکست

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀

پسرم دو سالشه 

امروز برای اولین بار گفت مامان دوست دایرم😌✨

شوهرمم لواشک گرفت برام....🦦😎

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

به من شوهرم تبریک گفت و قول داد حقوق بگیره به سلیقه خودم کیف بگیره برام😊اینم بگم امشب رفته بود خرید میخواسته برام بگیره ولی پولش نرسیده چون هنوز حقوقشو ندادن😟

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁

مبارکت باشه من هیچ کسی هدیه نداد فقط پیام تبریک برای مادر ها هم خودم کار و پولی ندارم😢 غم انگیز ولی واقعیت زندگی 

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 
والا ما برای مامانمون کادو خریدیم گند زد به خوشیمون نگاهم به کادو هاش نکرد😐دیوونه شده اینقدر ما خوا ...

منو خواهرام یه سال بچه بودیم از خودش پول گرفتیم رفتیم براش یه عطرو یه جوراب زنونه گرفتیم اوردیم گفت این بو عطر مرده میده مگه من مردم اینو برام گرفتید😐🤣🤣هیچ وقت فراموشش نمیکنم😂😂

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁