2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما شرایط مالیمون خیلی بده ،واسم یه شال ۱۲۰ تومنی گرفته انقد خوشحال شدم که تو این همه گرفتاری و فکرو ...

منم یه شال بهم داده با یه شاخه گل کلی خوشحال شدم مگه ارزش آدم به کادوی گرون قیمته؟؟؟ 

آه خدایای بعضیا الکی میان تاپیک میزنن کار زندگی ندارید ؟ تو تخیل زندگی می‌کنید؟ میخواید به کی پز بدید؟؟ 

کسی که واقعا شوهرش براش هدیه گرفته باشه نمیاد پز بده وقتشو اینجا هدر نمیده میره کیفش میبره 

شوهر من میگه روز زن نیس روزه مادرهمن چی بگم پس

من تا حالا فکر می کردم فقط شوهر من این حرفو میزنه آلان فهمیدم تنها نیستم🥴

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
فدات شوهر من واسه مادرش ۲ میلیون پول داد با خواهر و برادش براش کادو ۶تومنی خریدن. گفت بهت ۱تومن پول ...

فدای سرت

توهم روز مرد فقط بهش تبریک بگو... وقتی اونا که کار میکنن و درآمد دارن برای ما هزینه نمیکنن، ما چرا باید از چندرغازی که با منت بهمون میدن براشون هدیه بخریم

به خدا من به یه شاخه گل هم راضی ام ولی دریغ..... 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

دو ساعت دارم تو نت سرچ میکنم گل وسکه

میببینم وسکه اصلا اسم گل نیست

🤣🤣🤣🤣

تصمیم گرفتم یکبار برای همیشه بلند شم و زندگیمو تغییرش بدم:)...پشت کنکوری ام! هدف:رتبه زیر 1000 تجربی در کنکور سال 1404.