2777
2789
گذشته از شوخی خدات رو شکر کن همین که بفکر بوده و کاری برات انجام داده یعنی براش مهمی اینقد تو بند پو ...

به منم تبریک گفت ولی دوست داشتم حداقل یه شیرینی برام می‌گرفت راستش بهش پیام دادم که منتظر بودم نگام به دستت بود البته خوابه صبح میبینه الان هم از غمی که روی دلمه دارم گریه میکنم میدونم مثل بچه ها شدم ولی خب چیکار کنم انتظار نداشته باشم ازش از شوهرم انتظار نداشته باشم پس از کی 

دل من خیلی کوچیکه مثل یه بچه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ خوبی چ ماهی 😇

فدات بشم الهی الهی الهی😆

خودت خوبی عزیزم😘😘

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
ای جانم پسر منم ۶۵ تومن از تو کیفم برداشته با یه شمع تولد که مدرسه بهشون داده با یه نامه بهم اده

کوچکتر بود رفته بود مغازه مادرم به کلیپس تو کاپشن قائم میکنه

مامانم میگه چیه میگم برای روز مادر دارم میبرم راضی باشششش

آقا من از همتون یه قدم جلوترم. برا من نه تنها کادو نداد. گفت حالا که روز مادره و مادرم نیست باید برای خاهرم که برام مادری کرده کادو میخریدم. اینو گفت گرفت خوابید.  برا خاهرش کلی آدم کادو میدن تبریک میگن. این جوری تو مناسبتا منو میسوزونه

من توقع کادو نداشتم ازش. یه روز نمیتونه نقش بازی کنه. عب نداره دارم براش. روز پدر براش جبران میکنم. دقیقا این حرفارو به خودش میگم🤣🤣

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
حالا من مادر نیستم ، تازه چون مسلمون نیستیم رسم نداریم این روز رو به عنوان جشن بدونیم و تبریک بگیم . ...

اووووه پس حسابی داستان داری. دویسسسسست توووومنه🤣

***میدونید بحث کردن با غریبه ها در اینترنت باعث آسیب به سلامت روانتون میشه؟ باریکلا پس بحث نکن با کسی🥰اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!
ای جانم پسر منم ۶۵ تومن از تو کیفم برداشته با یه شمع تولد که مدرسه بهشون داده با یه نامه بهم اده

ای مادر دورش بگردم من😍😍😍

واقعا ارزش این کارشون خیلی خیلی بیشترازکادوی گرون قیمت هست چون قلبشون پاکه 

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
به منم تبریک گفت ولی دوست داشتم حداقل یه شیرینی برام می‌گرفت راستش بهش پیام دادم که منتظر بودم نگام ...

مردا باید بیشتر درک کنن دل ما با این چیزای کوچیک خوشه 

ولی خب وقتی درک نمیکنن دیگه زیاد سخت نگیر به خودت عزیزم 

اووووه پس حسابی داستان داری. دویسسسسست توووومنه🤣

آره خلاصه آقا از دست یک دستشو به قلبش گرفته راه می‌ره😂

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

فداات عزیزم انشالله شما دوقلو دار میشین 😍🤗😁

مرررسی😍🥰🥺🥺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫