2777
2789
شانس ما بود افتاد تو گرونیا مادر شدنمون🤣🤣🤣

حالا من مادر نیستم ، تازه چون مسلمون نیستیم رسم نداریم این روز رو به عنوان جشن بدونیم و تبریک بگیم ...بخاطر همین شوهرم قراره تا ده روز کچلم کنه که فداکاری کرده ۲۰۰ تومن هدیه خریده برام😂😂

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

افرین😁شما از عاقل ترین خانما هستیدبا اینکه سنت زیاد نیست ولی خیلییی عاقلی وااقعا خوشم اومد از دیدی ...

عزیزم شما لطف داری🌹

نمیتونی تصور کنی بابت این چیزا چجوری همسرم دوست داره که تمام زندگیش رو به پام بریزه!

وقتی میبینه واسه این مسائل حرص نمیزنم عشق میکنه😅

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
نه بابا سیس چی سکه میره قاطی سکه های پس انداز گوز خربه من میرسه😐

با تو نبودم با اونی بودم که میگه کادوی من از همه گرون تر بود 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
🤣🤣🤣🤣خیلی کامنتت ناز بود

😂💞

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
شوهر من بهم تبریک گفت فقطمنم ازش خواستم که مبلغی رو بریزه به حساب مادرش برای هدیه چون تازه حقوق بگیر ...

چ خوبی 

چ ماهی 😇

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

پسرمن از مدرسه اومد تند تند لباساش دراورد دست و صورتش شست رفت تو اتاقش..صداش کردم واسه ناهار گفت مام ...

ای جانم 

پسر منم ۶۵ تومن از تو کیفم برداشته با یه شمع تولد که مدرسه بهشون داده با یه نامه بهم اده

عزیزم شما لطف داری🌹نمیتونی تصور کنی بابت این چیزا چجوری همسرم دوست داره که تمام زندگیش رو به پام بر ...

بله و کاش خیلیا اینو متوجه میشدن😁

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"