2777
2789

خانومای متاهل دست بکار شین

وقت جبران کردن کادوهای امشبه😝😝

شب بخیر

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا جم کنین این اداهارو حالا از فردا شروع میکنین قربون شوهرم برم ک انقد دستو دلبازه..

روزای عادی یادتون میره تو این متاسبتا همه حتی از دیوارم انتظار گل و ماشینو خونه و طلا دارن😐

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

چقد کم 

من که دارم آیفون هامو میشمورم

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

برا من یه سرویس طلا خرید

من چی؟ نباید ناراحت باشم؟😔😂 

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

شوهر منم یه خونه تو زعفرونیه زده به نامم باکس گل با حروف اسمم گرفت ولی بهم نگفت می‌برتم فرانسه اینقد ...

بمیرم واسه قلب پردردت خواهر بیا بغلم💔

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

والا طلا مفته الان 

سکه اخه؟

خوبه خجالت نکشید دیگه سکه چیه که آدم هدیه بده 

واه‌ واه‌

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂