2777
2789
شوهر منم یه خونه تو زعفرونیه زده به نامم باکس گل با حروف اسمم گرفت ولی بهم نگفت می‌برتم فرانسه اینقد ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ههشوهرم عاااشقمهپشیزی براش ارزش نداریههحسود خانم

حالا ببین چجوری مخ شوهرت را بزنم

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

ببخشید دین مسحیت به خدا اعتقاد داره؟یامیگه حضرت مسیح خداست،

عزیزم ما یک خداوند آسمانی داریم 

مسیح مقدس رو به احترام خداوند خطاب میکنن ، درحالی که خود ایشون گفته اگر ایشون رو خدا بدونیم و برای نیایش ایشون کاری کنیم جز بدکاران هستیم و از ما دور خواهند شد

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

شوهر من دیشب یه جعبه خوشگل اندازه ی جعبه سرویس طلا دستش بود آورد داد بهم گفت این برای شما😍خیلی ذوق ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

عزیزم ما یک خداوند آسمانی داریم مسیح مقدس رو به احترام خداوند خطاب میکنن ، درحالی که خود ایشون گفته ...

منم حدس میزدم که مسحیت واسلام هردو به خدا اعتقاد دارن درواقع به یه خدای واحد درسته؟مثلا میگن oh my God همون خدای ماست درسته ؟🤓

منم حدس میزدم که مسحیت واسلام هردو به خدا اعتقاد دارن درواقع به یه خدای واحد درسته؟مثلا میگن oh my G ...

بله هر سه پیامبر ابراهیمی فرستاده خداوند هستن

بله بله😂😁

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

میدونی چیه عزیزم شوهر شما به ازای کارایی که برای شما کرده و میکنه با این هدیه حالا تونسته خوشحالت کنه یا ناراحت 

مثلا منی ک شوهرم حتی تبریک نگفته و استوری تبریک برا خاهراش گذاشته بعد با خواهرش رفته برا مامانش کادو گرفته برا مامانش شبش رفته خونه مامانش تبریک و فلان 

و منم هیجای زندگیش حساب نکرده نمیتونم در مورد کار شوهر شما نظر درستی بدم اگه شوهر من بود و اینکارو کرده بود دیگه نمیتونم تصور کنم حالمو 

خوش به حالت

اون وقت پدرم اصلا تبریک نگفت چ برسه کادو بده

چقد شانست خوبه شوهرت واست کادو گرفته

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...