2777
2789
شوهر من میگه روز زن نیس روزه مادرهمن چی بگم پس

شوهر منم روز زن میگ تو دختر منی روز دخترم میگ تو زن منی😐

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال تو دیگه اخرشه 😑

باز بع مالع تو یع امیدی هست این ماه فک کنم ۲۰ یا ۲۵ ام روز جهانیع زنه 

من چیییی🤣🤣

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
باز بع مالع تو یع امیدی هست این ماه فک کنم ۲۰ یا ۲۵ ام روز جهانیع زنه من چیییی🤣🤣

اخه اون موقع هم میدونم فقط تبریک میگه

چیزی قرار نیس بخره

منم ناراحتم میخوام مجبورش کنم برام خرید کنه 

برا چی شوهر کردیم نمیفهمم

اخه اون موقع هم میدونم فقط تبریک میگهچیزی قرار نیس بخرهمنم ناراحتم میخوام مجبورش کنم برام خرید کنه ب ...

نعععععع اصلا این کارو نکن 

توهم روز پدر برا بابات کادو بگیر برا شوهرت نگیر😐😂👌🏻

شوهر کردیم حرص بخوریم 🤣🤣

نعععععع اصلا این کارو نکن توهم روز پدر برا بابات کادو بگیر برا شوهرت نگیر😐😂👌🏻شوهر کردیم حرص بخور ...

برا بابام میترکونم حال شوهرمم میگیرم

کادو هم باید برام بخره

راستی روز پدر کی هست؟

حرص میگی تموم میشه؟

حالا مجردا فکر میکنن چه خبره توی ازدواج😂

برا بابام میترکونم حال شوهرمم میگیرمکادو هم باید برام بخرهراستی روز پدر کی هست؟حرص میگی تموم میشه؟حا ...

۲۵ دی روز پدر 

واییییی واییی شوهر کردن =کلفَتی🤣🤣🤣

دلم برای تک تکتون میسوزه🫤🫤🫤

بیچاره ها

شوهرم منو خخخخخیلی دوست داره ، برام بوگاتی خرید

تلفظ کنید

بو.  گا.  تی

حتی نمیتونید تلفظ کنید

آآآآآآخی

این عکس رو یهویی گرفت ازم

قربونش برم عزیزدلم♥️😘😍

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

من که تبریک خشک و خالی نشنیدم ،سالهاست ..............

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
دلم برای تک تکتون میسوزه🫤🫤🫤بیچاره هاشوهرم منو خخخخخیلی دوست داره ، برام بوگاتی خریدتلفظ کنیدبو. ...

حالم بد بود خندیدم

خدا خیرت بده

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

ولی من واقعی گفتم🥲به خودت بخند حسود خانووووم

رو شوهرت کراش زدم

محل کارشم بلدم😁

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...