2777
2789
عنوان

بنظرتون من بهش زنگ بزنم یا بی اهمیت باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 19 پست
منم همینجوری بودم به شوهرم میگفتم نمیتونم جواب فحاشی هاتو ندم نتیجشم می‌شد کتک های شدیدی که ازش میخو ...

تو دوست و اشناهاش که ارتباط داشتیم انقد زن و دوست دختراشون به من حسودی میکردن باخودم میگم جداشیم اونا چقدر قراره خوشحال شن ذوق کنن از جدایی ما 

ازطرفی مامانمم دیگه امچنان راضی نیست به بودنش چون دیده وقتایی که دعوا میکردیم چقدر بی احترامی میکرد

اصلا رابطه که یهویی شد یعنی اون اصلیش یهو سر سهل انگاری پیش اومد..🤦🏻‍♀️میگم شاید وابستگیمم سراینه ...

از خدا کمک بخواه 

ازش بخواه خودش یه جوری برات بچینه که بی دردسر از زندگیت بره بیرون و کمترین آسیب رو ببینی 

برای اینکه حالت خوب بسه به نیازمندان کمک کن و مثلا نذر کن که اگر از زندگیت رفت فلان تومن به فقیر بدی 

از خدا بخواه خدا عاشق بنده هاشه و هیچ وقت تنهات تمیزاره 

ازش بخواه تا زمانی که به بلوغ فکری و رشد کامل عقلی نرسیدی هیچ کسی سر راهت قرار نگیره 

سعی کن به فکر رشد فردی خودت باشی کارایی که دوست داری انجام بده 

از دوستای سمی ات هم که طلاق گرفتن و با چهار تا پسر دوستن فاصله بگیر 

مردا اکثرشون هیچی نیستن و اصلا ارزش وقت گذاشتن و سرمایه گذاری عاطفی ندارن 

کلاس زبان برو خیاطی یا آرایشگری یاد بگیر که بعدا که خواستی ازدواج کنی دستت تو جیب خودت باشه و مستقل باشی و منت پول بی ارزششونو نکشی 

یه جایی خوندم نوشته بود تصمیمات مهم زندگیتونو زیر بیست و پنج سال نگیرید چون تا اون موقع هنوز عقلتون کامل نشده 

من خودم بیست پنج سالم بود ازدواج کردم با کسی که فکر میکردم عاقله و اولش به شدت خوب و منطقی رفتار میکرد 

اما انقدر با هم دعوا و چالش داشتیم که نگم برات 

اما خب از یه جایی به بعد تقریبا کوتاه اومدیم 

اما این پسر بچه هایی که تو سن کم ازدواج میکنن فکر میکنن از بقیه دوستاشون عقب موندن و تازه میخوان شروع کنن به دختر بازی و این کارا 

یا تازه بعد ازدواج عزیز مامان باباشون میشن و مادره یادش میفته پسر داره و هر روز میخواد با دخالتاش زندگیتو زهر کنه 

زندگی با پسر کم سن بزرگ‌ترین اشتباهه که هیچ جبرانی جز طلاق نداره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از خدا کمک بخواه ازش بخواه خودش یه جوری برات بچینه که بی دردسر از زندگیت بره بیرون و کمترین آسیب رو ...

این ترم دانشگام تموم میشه مدیریت میخوندم،بافتکارم،دنبال شغل با مدرکم هستم و میخوام انلاین شاپ هم بزنم،دلم میخواست یه زندگی اروم داشته باشم خوشبخت شم باکسی که دوسش دارم از الان میخوام بشینم غصه ی اینکه قراره ازش جداشم رو بخورم هی فکرو خیال کنم غصه بخورم که حیف اونهمه خاطره و امیدی که به زندگی باهاش داشتم

ممنونم از حرفات من ذهنم خسته شده حتی یکی از دوستام ازدواج کرده اونم چندبار بهم گفت جداشو 

از دوستای بدمم فاصله گرفتم تنهام یعنی حتی برای یه کافه رفتن هم دوستی ندارم،بسریاشونم خود دوست پسرم گفت ایراد دارن حسودن فلان گذاشتم کنار و البته بعذش بهم ثابت شد درست میگفته

بنظرتون هیچ راهی برای درست شدن نیست؟ :) همه مشاورا دنبال پولن واقعا اگر یروزی جای خوب پیدا کردی بهم معرفی کن خودم که خیلییی خیلییییی گشتم رفتم یجا ک میگفتن عالیه ولی پول پرست بود هیچ راه حلی ام نمیگفت فقط شنونده بود :/

واقعا از خدا همیشه خواستم کمکم کنه همیشه میگم اگه ادم حسابی نیست یه نشونه بده بهم و من همش دارم با این رفتاراش نشونه میبینم و باز نشستم نگاه میکنم :) دلم میسوزه برای خودم ک چرا وقتمو تلف‌کردم چرا قبل اینکه انقدر وابسته سم جدا نشدم😔

این ترم دانشگام تموم میشه مدیریت میخوندم،بافتکارم،دنبال شغل با مدرکم هستم و میخوام انلاین شاپ هم بزن ...

این همه نشونه هست دیگه خدا نمیتونه زنگ بزنه بهت بگه کات کن که 

خدا به آدم عقل داده از عقلت استفاده کن 

خودت هم میدونی دوست پسرت سمی هستش فقط چون وابستشی نمیتونی جدا شی 

خاطره ها یادت میره عزیزم. ذات انسان فراموش کاره 

انشاالله یه مورد خوب سر راهت قرار بگیره که حتی یاد دوست پسرتم نیفتی 

من مشاور خوب میشناسم 

کجا زندگی میکنی 

این همه نشونه هست دیگه خدا نمیتونه زنگ بزنه بهت بگه کات کن که خدا به آدم عقل داده از عقلت استفاده کن ...

دقیقا امیدوارم حالم خوب شه زود

تهرانم

دانشگاهمونم مشاوره داره قیمتاش خیلی خوبه ولی نمیدونم چرا حس میکنم نمیتونم ارتباط بگیرم چون اکثرا استادای دانشگاه خودمونن حتی میتونم هماهنگ کنم بااستاد خودم مشاوره بردارم ولی حس میکنم با استادای دانشگاه حتی اونی که نشناسم موذبم