2777
2789
عنوان

کادوی روز زن بوس گرفتم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 90 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یعد پنج سال واسم کادو خریده خدا حلال کنه سال اولی گل خرید فقط تا الان

من از گل بدم میاد چون خشک میشه پژمرده میشه

یه زمانی گفته بودم بجاش گل نقره بگیر الانم که گل نقره سر به فلک کشیده و کلا هیچ چی نمیگیره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
آره اونجاش😂ع توام😆😆😆😆

بلهههه تازه میگف میخای ربان بزنم بهش 😐😐😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
شوهر منم‌‌گفت کادوت منم دیگه منو داری غم‌ نداری🥲🤣فعلا شیرینی و گل گرفت برام‌ با یه ل.ب تا ببینی ...

باز خوبه روزت مبارک 😂❤️

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

یعنی همسرتون مدام گیره میخرن؟

بله گیره سر

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

نه کادو فقط تبریک بودروزمادربه شما هم تبریک میگم عزیزم

عزیزمی 

🤣خب اینهمه کادو داده دیگه ۱و۵۰۰کم نیس اون بوسم که مرحله اخرش بوده ماچی همون بوسم نگرفتیم🥲

من به زور متوسل شدم 😂

مگه اسبه که نجیب باشه !

نجابت فقط برای اسب نیست 

بنده خدا😂❤️پس چاره ای جز مهمون کردن نداشت🥲

آره گروگان بود😂

🥺گل نقره چجوریه

ازینایی که قاب میگیرن تک شاخه هست مثل فلز 

قبلا برام زیاد گرفته بود پولشم چیزی نبود الان گرون شده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم