2777
2789
عنوان

کادوی روز زن بوس گرفتم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 90 پست
خیلی هم عالی روز همگي مبارک باشه

همچنین 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

عشقم میخواست گل بخره گفتم نمیخواد چون بعد دیت رفتم مهمونینمیشد ببرم با خودم اونجاتبریک گفتروز خوبی د ...

عزیزمم

پایدار

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه اسبه که نجیب باشه !

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
منم دیشب اونو بهم داد امروز صب گفت همون کادوت بود😂😂😂😂

اون ؟

چقدر همدردیم مااا😂😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
قبلنا صادق بودن و خیانت نکردن وظیفه بود الان شده کادو🙄خوشبخت باشید عزیزم چقدررر خانوم با درک و فهمی ...

حرف اولتون درسته ولی تو این زمونه نایاب واقعا 

عزیز دلمی❤️

عزیزممپایدار

قربونت‌ جانم

شماهم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
من قسط دارم یدونه اینماه نرسوندم بدم گفتم قسطمو بده جای کادوم باشه🫤😂حالا قسطه برای زندگیمونه ها .. ...

ایشالا خوب زرنگی کردی

منم چند وقت بود این رستوران میخواستم برم نمیشد دیگ قسمت شد 

با دخترام و شوهرم رفتیم شام بیرون ،دخترام هم برام کاردستی روز مادر درست کرده بودن ،دور دور کردیم اوم ...

اووو مال شما دیگه پرومکس بوده 

زنده باشن دخترا و پایدار باشید 

من واسم کفش خرید اما اصلا کفشرو دوست ندارم ولی تو ذوقش نزدم تشکر کردم اما خیلی زشته خدااا اصلا کفشی ...

همین ک خریده خوبه من ک بوس گرفتم 😂