2777
2789
عنوان

مرد هول نینی سایتی قسمت هزارم

125 بازدید | 16 پست

@hamiiiiid    

قصدت چیه راه میری توی سایت بارداری و درخواست دوستی میدی به این و اون؟

مرد آفریده شده که با اراده باشه و مشغله داشته باشه نه اینکه مثل توی بیکار بگرده بین زنا و خاله زنک بازی دربیاره

مگه باردار میشی تو سایت بارداری ای؟

لابد میشی دیگه...

گیریم که عضو شدی،درخواست دوستی دادنت واسه چیه هول؟

خجالت نمیکشی تو؟

تصمیم گرفتم یکبار برای همیشه بلند شم و زندگیمو تغییرش بدم:)...پشت کنکوری ام! هدف:رتبه زیر 1000 تجربی در کنکور سال 1404.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یا رد کنین یا بزارین همونجوری بمونه نه رد کنین نه قبول.

قبول نمیکنم ولی قبلشم باید به روش بیارم که مرد نیست و مشکل داره

تصمیم گرفتم یکبار برای همیشه بلند شم و زندگیمو تغییرش بدم:)...پشت کنکوری ام! هدف:رتبه زیر 1000 تجربی در کنکور سال 1404.
چقد رو مخن اینا

باید بزنی از مردونگی ساقطشون کنی تا حالا با خیال راحت تر بچرخن تو سایت زنونه

خودش آنلاینه😂

بذار بیاد ببینه چقدر حقیره

قبول نمیکنم ولی قبلشم باید به روش بیارم که مرد نیست و مشکل داره

حالا اینا باز خوبن که جنسیت مرد زدن همون اول آدم میبینه قبول نمیکنه. اون زن نما ها رو بگو. که بعدا تو پی وی میفهمی مردِ

𝑆𝑒𝑛𝑠𝑖𝑧 𝑜𝑙𝑚𝑎𝑦𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑚𝑖𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚             

حالا اینا باز خوبن که جنسیت مرد زدن همون اول آدم میبینه قبول نمیکنه. اون زن نما ها رو بگو. که بعدا ت ...

یه بار یکیشون اومد قشنگ باور کرده بودم خانومه

شروع کرد بعد صحبتای عادی حرف مورد دار زدن و پرسیدن وزنم،قدم،سایزم و...

دادیم نینی یار بستش

جلوم بود خواجش میکردم

اینا همینجوریشم‌ساقط هستن اسکلا انقد بیکارن میان اینجا درخواست میدن ب خانما😂

والا خدا همینجاست که میگه مرد با نر فرق داره

اینا نر ان