2777
2789
عنوان

چی میشه که حس میکنی جوو خونه سنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 127 پست
شبا نگاش میکنم دلم میخاد از عذاب وجدان بمیرم مامان بابای افسرده و عصبی به چه دردش میخوره😔

عزیز خونه رو عوض کن حتی شده بری یه خونه ۴۰متری اجاره کنی من خونه ای بودم چربی خونم بالا،اعصابم خراب دردهای مبهم وبی برکتی وحال بد شوهرم هرکاری کردم درست نشد اسپند ،قرآن چهارگوشه خونه ،خلاصه نشداخرش الان سه ماه اومدم خونه دیگه ای اجاره کردم ازمایش دادم اصلا چربی خون نداشتم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم احتمالش هست از خونه باشه شده جای کوچیکتر برید ولی عوضش کنید 

یه سوال خونه قدیمیه ؟ چند سالست ؟

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

عزیزم من یک دوره از زندگیم دقیقاااا عین شما بودم و شاهدم همسزم برای شرایط بد اقتصادیمون چندبار دیدم ...

باور کن همش دلداری میدم حتی با روی گشاده بهش طلا دادم برا چک .اما خودش خسته شده دیگه از قرضپ چک چندماه دیگه موعد خونمونه هیچی نداریم بذاریم روش کلی هم اجاره میدیم.واممونم جور نشذ.هرروز غصه میخوره چه جور اخه شاد باشم انقد بی انگیزع اس و انرژی منفی میده منم اقسرده شدم

عزیز خونه رو عوض کن حتی شده بری یه خونه ۴۰متری اجاره کنی من خونه ای بودم چربی خونم بالا،اعصابم خراب ...

اخه پول پیش نداریم بذاریم بخایم جا به جا شیم.اینجام کلی اجاره میدیم برا خونه۶۰متری قدیمی