2777
2789
عنوان

دخترم نمیتونه راه بره😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2631 بازدید | 120 پست
برا بچم‌عمومی نوشت .خواستی عمومی بنویسهو جوابش ببر متخصص کودکان ببینه عصری که آماده شد جوابش‌.به ام ...

همون آزمایش خون هست؟؟

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چ آزمایشی باید بده دکتر عمومی هم می‌نویسه کلا از بیمارستان رفتن ترس دارم

اگه بیمارستان نبود ترس داشت عزیزم ،بیمارستان هست مشکلات درمانی مارو انجام میدن نگران نباش قشنگم 

🥴امضام نمیاد 
یآدم نیس‌اونم‌منو ترسوند گفت ببر آزمایش تا ببینم و اینا.بعد جوابشو بردم گفت خداروشکر منفی هست.همون د ...

ایکاش امروز به دکترش میگفتم می‌نوشت دکتر عمومی نمی‌دونم سر درمیارن یانه

خون گرفتن ولی نمیدونم چه فاکتوری از خون رو مدنظر داشت

باشه ممنون عزیزم دمتر گفت روبه بهبودی بره نگران کننده نیس خدا کنه فردا بتونه یکم پاشو بزارن زمین

اگه بیمارستان نبود ترس داشت عزیزم ،بیمارستان هست مشکلات درمانی مارو انجام میدن نگران نباش قشنگم

ممنون عزیزم درسته😘😘❤️

ایکاش امروز به دکترش میگفتم می‌نوشت دکتر عمومی نمی‌دونم سر درمیارن یانه

برا ما عمومی نوشت عزیزم.چون فکر کردم سرما زده بهش بعد که بردم دکتر کفت آزمایش واجبه.و نوشت 

نترس الهی هیج جیزی نیس

من برادرم کوچیک بوده اینجوری شده میگفت مامانم بادمجون زیاد خورده بوده نمیتونسته راه بره غصرش اوم ن ببرن دکتر گلاب پیش روت بالا آورده و راه افتاده انشاالله اینم یه چیز جزیی خوب میشه

برا ما عمومی نوشت عزیزم.چون فکر کردم سرما زده بهش بعد که بردم دکتر کفت آزمایش واجبه.و نوشت نترس الهی ...

ممنون عزیزم انشالله ممنونم از راهنمایی هات

من برادرم کوچیک بوده اینجوری شده میگفت مامانم بادمجون زیاد خورده بوده نمیتونسته راه بره غصرش اوم ن ب ...

انشالله عزیزم❤️

وقتی سواد نداری حرف نزن لطفا یکم اطلاعات جمع کن بعد نظر بده

تو سواد داری ؟؟ وقتی بچه بزرگ نکردی حرف نزن تب مخفی منظور تبی هست که هیچ علامت دیگه ای مث سرماخوردگی نداره و فقط دما میره بالا ولی مادر چشم داره میبینه دما داره میره بالا