2777
2789
عنوان

دخترم نمیتونه راه بره😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2478 بازدید | 120 پست
سه تا دختر منم یه ویروس گرفتن دو روز تب داشتن و گلو درد بعد دو روز تو تنشون دونه ریخت بیرون اولی و د ...

دختر من اصلا نمیتونه پاشو زمین بزارن خودشو می‌کشه زمین دسشویی هم بغلش میکنم میبرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم

انشاالله خدا سلامتی بده ،فردا بنظرم ببر بیمارستان منتظر حال وخیم تر نباش تا ازش آزمایش بگیرن توروخدا ببر خب اینکه ببری چیزی نباشه الهی شکر ولی اینکه زودتر بشه جلو اتفاقی رو گرفت خیلی بهتره ،اروم باش استرس تو هم به دخترت وارد میشه خودت ببر بیمارستانی که مد نظرت هست تا زودتر آزمایشی چیزی هست پیگیری کنن بعد بیا به ما هم خبر بده که چیزی نبوده انشاالله 

🥴امضام نمیاد 
به دختر منم آموکسی سیاین۴۰۰داده با یه بسته پودر ک هرشب باید بخوره با اسپری بینی و کتوتیفن

اره شربت هم داد برای گلو.الهی که اثر میکنه آنتی بیوتیک عزیزم.هله هوله نخوره.میوه و مایعات بخوره و غذاهای مقوی البته شما مادر گلی هستی و بلدی.

چند ماه یا علی 😭😭

بنظ من صبح ببر ی دکتر بنویسه آزمایشش چند ساعته آمادست.بعد نشون دکتر بده.برا من همون روز که بردم دارو داد و آزمایش نوشت بردمش.تا خیالت راحت بشه و نگران نباش الکی.ولی صبحی برو ی آزمایش مختصر هست و زودی هم میدن جواب رو ما ۱۰صبح رفتیم آزمایش. ۲جواب رو داد‌آزمایشگاه بیرون بردم بیمارستان نه.

[QUOTE=365351892]انشاالله خدا سلامتی بده ،فردا بنظرم ببر بیمارستان منتظر حال وخیم تر نباش تا ازش آزمایش بگیرن توروخدا ...[/QUOTEچ آزمایشی باید بده کلا از بیمارستان رفتن ترس دارم دکتر عمومی براش می‌نویسه ؟؟چ آزمایشی هست

[QUOTE=365351892]انشاالله خدا سلامتی بده ،فردا بنظرم ببر بیمارستان منتظر حال وخیم تر نباش تا ازش آزم ...

برا بچم‌عمومی نوشت .خواستی عمومی بنویسهو جوابش  ببر متخصص کودکان ببینه عصری که آماده شد جوابش‌.به امیدخدا منفی باشه 

انشاالله خدا سلامتی بده ،فردا بنظرم ببر بیمارستان منتظر حال وخیم تر نباش تا ازش آزمایش بگیرن توروخدا ...

عزیزم چ آزمایشی باید بده دکتر عمومی هم می‌نویسه کلا از بیمارستان رفتن ترس دارم

[QUOTE=365351892]انشاالله خدا سلامتی بده ،فردا بنظرم ببر بیمارستان منتظر حال وخیم تر نباش تا ازش آزم ...

اولین چیز عفونته که بدن رو درگیر می‌کنه ،ببر بیمارستان قسمت تریاژ یا اتفاقات یا هر قسمتی که باهاش آشنا هستی میگی فلان علائم داره میخام چک کنم کارشو انجام میدن دیگه ،کدوم شهری ؟

🥴امضام نمیاد