2777
2789
عنوان

دخترم نمیتونه راه بره😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2460 بازدید | 119 پست
شاید درست بگید ولی در هر صورت هیچ اعتمادی بهشون نیست جونمو از سر راه نیاوردم که برم زیر دست همچین آد ...

این طرف که من گفتم هم تو شهر خودش خیییلی معروف بوده آدم معمولی نبوده که حالا یه دکان دستگاهی ام باز کرده باشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسر دوست منم😑اینجوری شد.. 

البته اون چندمته نتونست راه بره یهویی🤦🏻‍♀️😑چندماه هم بستری بود . بی علت. 

هیچ مشکلی هم نداشت🤦🏻‍♀️

الان خوبه،راه میره

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔

دختر همسایه ما تب مخفی داشت کسی متوجه نشد تا چن روز دختره میلنگید و کلا گردنش کج شد متاسفانه دکترا ت ...

اینا چیه میگی تو دلشو خالی میکنی تب مخفی چیه تب بالای ۴۰باعث تشنجه 

سه تا دختر منم یه ویروس گرفتن دو روز تب داشتن و گلو درد بعد دو روز تو تنشون دونه ریخت بیرون اولی و دومی ۱۲و۱۰ساله هستن خوبن سومی ۷سالشه فقط اون پا درد گرفته نمی‌دونم این ویروسه هست یا نه الان ۴روز میگذره تازه میگه پادرد دارم

🥴امضام نمیاد 

بچه منم پارسال که ۸سالش بود سرما خورد و بعدش از ساق پا درد داشت و نمیتونست راه بره چندروز.دکتر هم بردم آزمایش نوشت و شکر خدا چیزی نبود‌.دوسال پیش هم اینجوری شد.با سرماخوردگی و تب .الهی که گل دختر شما هم زودتر خوب بشن.میخوای خیالت راحت بشه بگو ازمایش بنویسه. من دکتر عمومی بردم.

۲یا ۳روز اینا بعد هم ی کم درد داشت ولی خوب شد.ی روزش کلا ۴دست پا رفت طفلک .فکر کنم ۳باری اینجوری شده ...

دختر منم امروز فقط کشون کشون رفته بغلش کردم بردم دسشویی اصلا نمیتونه پاشو بزارن زمین خیلی نگرانم