2777
2789
عنوان

دخترم نمیتونه راه بره😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2495 بازدید | 120 پست
ای وااای😢امروز بردمش پیش متخصص گلوشو نکا کرد گفت ویروس گرفته

ابشالا تاقردا صحیح و سلامت شه ببخش من از بس این دختره رو دیدم‌ترسیدم ،واسه بچه خودمم خیلی حساس شدم اگه نگرانت کردم ببخش گلم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا نگرانش میکنین طفلیو؟ یه نوع بیماری ویروسیه

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

نمی‌دونم دکتر گفت اگه تا سه روز خوب نشه اسمشو گفتا یادم نیس گفت از پا شروع میشه سینه رو درگیر می‌کنه ...

صدقه بنداز و آیت الکرسی بخون نترس احتمالا ی جور درد رماتیسم هست منم تقریبا همچین چیزی بود بستری شدم و با دارو خوب شدم 

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....

اچ ام افه .( دست پا دهن میتونی سرچ بزنی.) خیلی بچه ها گرفتن الان . زودی خوب میشه ایشالا . دوره اش 10 روزه گاهی کمتر

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

آخه دکتر بهم گفت تا۴۸ساعت دیدی بدتر شده باید آزمایش بده بعدم‌بستری😭😭

اره عزیز بستری میکنن تحت نظر باشه . ایشالا علايمش بهبود پیدا میکنه تا اون موقع. همونجور که سرماخوردگی عاملش ویروسیه، اینم ویروسیه. کهیر داره رو پوستش؟