2777
2789
عنوان

دخترم نمیتونه راه بره😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 119 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای وای چرا نمیتونه راه بره اخه توروخدا ببرش دکتر درست حسابی براش حمدمیخونم

نمی‌دونم ک بیچاره سه روز بود تب داشت من دوباری بردمش دکتر امروز ک از خواب بیدار شد گفت مامان نمیتونم راه برم منم ببرمش متخصص گفت ویروس گرفته اکه تا سه روز بهتر نشه باید بستری شده😭😭

شاید سرما زده ب پاهاش و ربطی ب ویروس نداره من نوجوانی این بلا سرم اومد حیلی درد داشتن نمیتونستم راه برم رفتم دکتر با دارو  کم کم خوب شدم ولی سرما ب پاهام بزنه باز درد میگیره و قفل میشه پام امید خدا ک خوب میشه حتما ببر متخصص 

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....
شاید سرما زده ب پاهاش و ربطی ب ویروس نداره من نوجوانی این بلا سرم اومد حیلی درد داشتن نمیتونستم راه ...

نمی‌دونم دکتر گفت اگه تا سه روز خوب نشه اسمشو گفتا یادم نیس گفت از پا شروع میشه سینه رو درگیر می‌کنه خطرناکه باید بستری شده😭😭