2777
2789
عنوان

دامادمون خسیسه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 23 پست
جسارتا مادر شما ن مادر ایشونه ن همسرشونچرا باید کادو بخرن؟توقع بیجاییه

یعنی چی ؟ یعنی شما ازدواج کنید نباید شوهرتون برای مادرتون هدیه بخره ؟ شما کادو روز زن برای مادرتون نمیبرید؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاً باید به کدوم ساز شما برقصن نخرن خسیسن بخرن خود شیرین شما کلا یک باکیتونه

من میگم خودشیرین بهش مامانم راضیه ازش 

از نظر من توقع بی جایی داره منم مخالفم با مامانم چرا حمله میکنید

یعنی چی ؟ یعنی شما ازدواج کنید نباید شوهرتون برای مادرتون هدیه بخره ؟ شما کادو روز زن برای مادرتون ن ...

هدیه خریدن با میل و رغبت فرد حالا به هر مناسبتی ، با هدیه خریدن زوری و اجباری فرق داره ، اولی ارزشمنده ، اما یدونه پیاز از دومی ارزشش بیشتره.

روز مادر ، وظیفه‌ی منه برای مادرم کادو بخرم ، مادر منه، مادر همسرم نیست ، اگرم همسرم تبریک میگه یا کادو میخره صرفا احترام گذاشته و‌ وظیفه ‌ای نداشته.

FREEDOM...🌱🤌🤍

نه خسیس نیست... 

تو این وضعیت اقتصادی به نظرم مامانتون باید توقعشو بیاره پایین و انتظارات الکی نداشته باشه... 

اگه با یک دونه شرینی ام تبریک گفته باشه ارزشمنده چون این معنی را میده که حواسش بوده و به یادشه... 

کاش توقعات الکی از هم نداشته باشیم و همو درک کنیم

من میگم خودشیرین بهش مامانم راضیه ازش از نظر من توقع بی جایی داره منم مخالفم با مامانم چرا حمله میکن ...

خب چرا خودشیرین باشه 

یا چرا اون خسیس همین که اومده شیرینی آورده اوکیع 

حمله نکردم نظر شما و مادرت واقعاً بیجا هست 

هدیه خریدن با میل و رغبت فرد حالا به هر مناسبتی ، با هدیه خریدن زوری و اجباری فرق داره ، اولی ارزشمن ...

خب اونایی که خانه دار هستن و شغل ندارن با پول همسرشون میخرن دیگه درسته ؟ پس کادو از طرف داماد و دختر اون خونواده هست نمیشه گفت داماد کادویی نداده 

خب اونایی که خانه دار هستن و شغل ندارن با پول همسرشون میخرن دیگه درسته ؟ پس کادو از طرف داماد و دختر ...

خب خانمه ی سهمی داره تو اون پول گلم

از جهتی یعنی رضایت داشته از اون خرید

اما خب در اصل منظورم اینه وظیفه‌ای ندارن در قبال مادر خانمشون و توقعی نباید باشه ، اگه انجام میدن احترام و لطفشونه

FREEDOM...🌱🤌🤍