2777
2789
عنوان

امشب ی دعوای بدی با شوهرم کردیم 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 36 پست
تو بد گفتی دیگه رفتی تو‌حموم‌گریه کردی من البته اول زندگی نیستم دوتا بچه دارم تجربه م بهم‌ثابت کرده ...

ب مام یاد بده ۷واهر

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هدیه نخرید؟ به درک، روز پدر تولدش برو برای بابات شیرینی بخر ببر محلش نذار چرا اینطوری خودتو کوچیک می ...

خب اون ب ی ورش نیس 

آرزومه بدون اینکه من گریه کنم یا بگم ی شاخه گل فقط ی شاخه گل بخره بیاره

برا من تو هر مناسبت اینجوریه دیگه خودش ینی نمیدونه؟

واسه منم همینطوره خواهر بیخیال سعی کن عادت کنی خودت وارد عمل بشی 

خارج از شوخی بعضی از مردا کم ذوق تر از بقیه ش از دوست نداشتن نیستا زیاد اهمیتی  ب جشن و مناسبت و اینا نمیدن 

دلیل نمیشه تو خوذتو محروم کنی 

قلق شوهرتو پیدا کن کادوتو انتخاب کن و باهم برید بخرید

واسه منم همینطوره خواهر بیخیال سعی کن عادت کنی خودت وارد عمل بشی خارج از شوخی بعضی از مردا کم ذوق تر ...

خب چرا برا مامانش و مامانم خرید چی میشد ی شاخه گلم برا من می‌خرید مگه انتظار زیادی دارم

منظورت؟

یفنی مراقب باشید به بن بست نخورید، الان ایشون به بن بست خورده، یعنی سر یه هدیه نخریدن جنجال کرده، رفتار مرد خیلی زشت و چیپ بوده، چه بهتر که خانم یه جور دیگه ای پاسخ می داد، الان این مرد فهمیده که این زن رو میشه با هدیه خریدن یا نخریدن کنترل کرد، دو دستی نقطه ضعف داده دست مرد، در حالی که میتونست خودش برنامه ریزی کنه به خودش محبت کنه، برای خودش گل بخره، هدیه بخره، با دوستاش بره بیرون، بره پیش خانوادش، اینجوری مرد میفهمه که زن محتاج هدیه او نیست، مشکل بعضی زن ها اینه که بعد از ازدواج همه زندگی و دین و مذهب و دنیاشون میشه شوهرشون. در صورتی که این غلطه.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
ب مام یاد بده ۷واهر

قربونت برم باید بفهمی شوهرت چه مدلیه ایرادش چیه نقطه قوتش چیه 

وقتی تو هربار سر یک مسئله مشابه مثل همین کادو گرفتن جنگیدی و همه روش هارو امتحان کردی و به نتیجه نرسیدی 

باید دنده معکوس بری😁 یعنی از خودت اقدام کنی 

مثلا همین موضوع من از خیلی وقت پیش بهش میگم یه چیزی نیاز دارم ،میتونه طلا باشه یا حتی لباس خاص و قیمت بالاتر 

به مناسبت ک نزدیک میشم میگم بریم بگیریم تولدمم هست کادو هم میشه 

هم بیشتر هزینع میکنه برات هم خیالش راحت میشه که انجام داده و بجورایی عادت میکنه به هدیه دادن

خب اون ب ی ورش نیس آرزومه بدون اینکه من گریه کنم یا بگم ی شاخه گل فقط ی شاخه گل بخره بیاره

افرین خودت به خودت جواب دادی تو هم به یه ورت نباشه، چرا خودت برای خودت هدیه و گل نمی گیری؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
افرین خودت به خودت جواب دادی تو هم به یه ورت نباشه، چرا خودت برای خودت هدیه و گل نمی گیری؟

ی روز قبلش برای خودم گرفتم!

اما دوست داشتم بابت زحماتم تو این ۳ سال حداقل ی شاخه گل بگیره 

قربونت برم باید بفهمی شوهرت چه مدلیه ایرادش چیه نقطه قوتش چیه وقتی تو هربار سر یک مسئله مشابه مثل هم ...

اووووو من اینقدر ازاین کاراکردم میگه حالا واجبه دقیقا امروز انجام بدیم حالا ی وقت دیگه دقیقا همین روز زن ی ماه قبل زمزمه میکردم فلان روز میخوام لازم دارم امروز میگه فک نکنم واجب باشه ها.

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اووووو من اینقدر ازاین کاراکردم میگه حالا واجبه دقیقا امروز انجام بدیم حالا ی وقت دیگه دقیقا همین رو ...

بدرک برو سرکار برا خودت بخر 

من امشب اماده شدم تیپ زدم ک تنها برم بیرون پاشد همرام‌اومد 😂