2777
2789
عنوان

کادو روز زن چی گرفتین 📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 6134 بازدید | 225 پست
یه تبریک از طرف همسر ....پسرم هم بهم تو پاکت پول گذاشت داد گفت از طرف خودمه، ،میدونم باباش داده چون ...

خداهردوشونو برات حفظ کنه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عشقتون پایدار،مبارکتون باشه،دوستان برای همین دلخوشیا ازهمسرتون تشکر کنید وابدا نگید این کمه این چیه، ...

ممنونم عزیزم روز شماهم مبارک☘️

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
چرا زهرمار 😄یادش بخیر منم تو مجردی چقدر خودمو مهمون میکردم و برا خودم کادو میگرفتم

واقعااا تلخ بود پسره اول اورد گفت تلخه ها نمیتونی بخوری منم یه باد انداختم تو گلوم گفته میخورممم بابا بعد همونجا منتظر موند قلوپ اولو که خوردم قیافمو که دید زدن زیر خنده😭🤣

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
امروز پسرم شدید حالش بد بود درگیر دکتر بودیم جفتمون دیگه الان همسرم خسته بود دراز کشید بخوابه یهو‌ ...

خداسلامتی بده 

آیس قهوه

توسریال کره ای دیدم خیلی میخورن خوشمزه نیست؟؟ 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
فقط لفظ😂

اره بابا😂😂😂🚶🚶🚶

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

فدای تو عزیزم روز توام مبارک 💗🌹🌹🌹🌹🌹🌹تقدیمت🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

قربونت برم ،بعضی از آدما چقد خوبن حتی اصلا نه دیدیشون نه میشناسیشون اما حس خوب میگیری ازشون شما یکی ازاونایی،

اینارو واس خودم گرفتم 😂🙄کسی بهم چیزی نداد

دلم رژ جدید میخواد

توسریال کره ای دیدم خیلی میخورن خوشمزه نیست؟؟

زهرمار خالص

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
من که مجردم ولی این زهرمارو به خودم هدیه دادم که بعد قلوپ اول ریختمش دور

چیه

درسته خانوما کادو و خریدو خیلی دوس دارن ولی هیچکی انتظار نداره مردا روز زن بیان سرویس جواهر و الماس بگیرن

حداقل یه تبریک درست و حسابی میتونن بگن یا یه جمله محبت آمیز و تشکر بخاطر مادر اینکه مادر بچشونیم یعنی یه جمله گفتن انقددد سخته؟؟برا کادو ی شاخه گل ۵۰ تومنی پول یه پفک نیست انقد براش بهانه قسط و قرض میارن

همش بهانس من که امروز به اندازه ده سال گریه کردم

مارا جز خیالی آرام،طلبی نیست زدنیا...🌱🌱
زهرمار خالص

حدس میزدم بعد قهوه خودش طبعش سرده چه برسه یخشو بزودی 🥲🤣

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️