2777
2789
عنوان

کادو روز زن چی گرفتین 📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 5838 بازدید | 223 پست
قربون همسرم بشم دستش خالی بود نتونست چیزی بگیره میخواست طلا بخره...کلی تو پرش خورد و حسابی ضرر کرده ...

تن هردوتون سلامت💚

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آشتی میکنین جبران میکنه

ن بابا وضع مالی خوب نیست 

بعدم بارها بهش گفتم گل برام نخره چون خشک میشه میندازم آشغالی 

ترجیحم گلدون طبیعیه ک بمونه برام

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
عزیزم چندساله ازدواج کردی ازاول اینجوری بود توچی بهش تبریک میگی تومناسبتها

5ساله عروسی کردیم... تو مناسبتها فقط عید و تولد رو قبول داره که گاهی کادو میگیره گاهی میگه پول که تو کارتت هس همون هدیه ت باشه😂😂

ولی همیشه تبریک میگه.. 

امسال نه تولدم یادش بود نه امروز تبریک گفت

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
چیه این؟

آیس قهوه

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
انشاءالله پرروزی باشین و این روزا رو برات جبران کنه

ازحرفش دلم گرفت 

کادو نگرفتنش مهم نبودبرام☹️

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
قهرم. اینارو دیروز برا خودم هدیه خریدم با شلوار گل گلی تو خونه پوشیدم کیف میکنم.💃💃💃💃خوشگلا باید ...

چ ناز و گوگولی😇

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
من که مجردم ولی این زهرمارو به خودم هدیه دادم که بعد قلوپ اول ریختمش دور

چرا زهرمار 😄

یادش بخیر منم تو مجردی چقدر خودمو مهمون میکردم و برا خودم کادو میگرفتم

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
داریم سعی میکنیم یه تیکه زمین بخریم برای ساخت و سازگفت این کادوی روز زن.گفتم اگه راست میگی بزن به نا ...

فقط لفظ😂

هندزفریم خراب سده بود به پیشنهاد خودم هندزفری خرید برام

مبارکت باشه