2777
2789
عنوان

ب شوهرم گفتم زنگ بزن ب مادرت

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 31 پست
همینا اگه خودشون جای تو بودن بدتر از اینا میکردن

بخدا  من خیلی ارومم و بی زبون بالاتر باز گفتم چیکارم کردن بخون

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

مطمئنی خانوادشن ...ناتنی نیس یا زن اول پدرشوهرت ک مخفیش کرده.. اخه مگ میشه انق تفاوت😐

ن عزیزم تنی

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از چی ناراحتن؟

نمیدونم  بخاطر اینکه من باردار نمیشم ب شوهرم گفتن طلاقم بدهداونم نداد گفتن یا ما یا زنت شوهرمم گفت زنم  اونام قطع رابطه کردن چندساله

بخدا من خیلی ارومم و بی زبون بالاتر باز گفتم چیکارم کردن بخون

خوندم واقعا هیر قابل تحمل و تصوره

متاسفانه بعضی والدین با یکی از بچه هاشون مثل بچه سرراهی رفتار میکنن و با دیگری شورش رو درمیارن

نتیجه ش همین شده ک بچه با خانواده و خواهر و برادرش دشمن میشه

این والدین خیر نمیبینن

خب کاملا حق داره به هیچی حسابشون نکنه.شما هم دخالت نکن خودشون بهتر میدونن

دیگه کاری ندارم

نمیدونم بخاطر اینکه من باردار نمیشم ب شوهرم گفتن طلاقم بدهداونم نداد گفتن یا ما یا زنت شوهرمم گفت ز ...

آهان علت  دل درد معلوم شد........

بنظرم محبت به این جماعت فایده نداره

آخه قبل ازدواجتون هم که ماشینش رو فروختن

یه علت دیگه هم داره

یا حسودن

یا خسیسن

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍
خوندم واقعا هیر قابل تحمل و تصورهمتاسفانه بعضی والدین با یکی از بچه هاشون مثل بچه سرراهی رفتار میکنن ...

بقران قسم تادحالا بی احترامی نکردم بهشون  جلدفامیل سرم خمه هرجا نشیتن بدمو گفتم  من دخترای خواهرم همس منن متاهلن  من یه خواهر دارم متولد ۵۷ هرچی بهش میگم خانواده شوهرموددیدی سلام علیک نکن باز میکنه  مادرشوهرم الکی میره ب اینا میگه ابجیت میاد میشینهوپیش فامیلای ما از تو دخترات بد میگه میره پیش زن داداشم  میگه خواهرشوهرت پشتت پیش فامیلای ما بد میگه ببین چ جور جنسیه مادرشوهرم

آهان علت دل درد معلوم شد........بنظرم محبت به این جماعت فایده ندارهآخه قبل ازدواجتون هم که ماشینش ر ...

ن عزیزم خسیس نیستن شوهرم باهاشون دعوا کرده کلی ولی مول و ندادن  حتی شوهرم کامپوتر خرید  ندادن بهش   مادر بزرگ شوهرم یه سرویس گل سرخی خیلی قدیمی داد ب عنوان کادو عقد  مشهد بودیم نا یادمون رفت بیاریم  اونم برداشت نداد یه جشن کوجیک عقد تو نشهد گرفت شوهرم پول شایاشاشم برداشتن  ندادن شوهرمم یی زبونه ساده اس

بسپارشون ب خدااا

هیج وقت نمیبخشمشون هیچ وقت

عجبا

😊😊😊بخدا ۲۸سالمه اندازه یه زنه ۷۰ساله زجرم دادن

برای پشیمون کردن این خانواده ها فقط باید موفق بشی

اینقدر موفق که دق کنن

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍
خوندم واقعا هیر قابل تحمل و تصورهمتاسفانه بعضی والدین با یکی از بچه هاشون مثل بچه سرراهی رفتار میکنن ...

بخدا خواهر شوهر یه دونه دارم با من خوب بود برداشتن اونم پر کردن ک زن داداشت برات جادو میگیره بختتو ببنده  اونمواومد ب من فت مادرم اینجوری میگه قسم خوردم این کارو نمیکنم اخه من اصلا عتقاد ندارمدب این کارا  شب ک خواهر شوادم خواب بود موهاشو قیجی کرد منم اون شب اونجا بودم  وقتی اومدم خونمون  ب خواهرشوهرم گفته بود دیشب دیدیم زن داداشت موهاتو قیچی کرده جادوت کنه بعد  مادرشوهرم پدر زن داداشش جادوگر و رماله  رفته بود ب اون سپرده بود  ک دخترم اومد بگو زن داداشت جادوت کرده   فکرشو کن ذهنش ب کجاها رسیده بود خواهر شوهرمم باهام بد شد

برای پشیمون کردن این خانواده ها فقط باید موفق بشیاینقدر موفق که دق کنن

متاسفانه نمیتونم  من مشکل قلبی دارم خونمون اتیش گرفتته شوهرم تصادف کرده بقران قسم صفریم پدر شوهرم  وصع مالی توپ