روز مادرو تبریک بگو گفت من چنین خانواده ای ندارم و من مادر ندارم مادر شوهرم خانواده شوهرم خیلی مارو اذیت کردن تا حالا یه کمک کوچیک ب شوهرم نکردن با اینکه وضع مالیشون خوبه ولی خواهرشوهرمو بهترین جهزیه دادن بهترین دانشگاه ازاد فرستادن ب من سر عقد نشون حتی یه انگشتر لباس یا یلدایی نخریدن ولی برادرشوهرم مجرده از چند سال پیش نزدیک ۲۵۰گرم تا الان کم کم براش طلا خریدن گذاشتن کنار واسه زن ایندش اینم بگم برادرشوهرم سرکار نمیره بیکاره ولی مادرشوهرم براش جمع میکنه من خونمون اتیش گرفت یه زنگ نزدن پای شوهرم شکست یه زنگ نزدن خواهرشوهرم عقد کرد فقط یه زنگ زد یه تعارف زدن یه شب مونده ب عروسی خواهرشوهرم زنگ زدن فرداشب عروسیه میایید بیایید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
من گفتم مادرشه بزاررسه زنگ بزنیم خیلی ب من بدی کردن شوهرم میرفت سرکار پامیشدن میومدن خونمون میگفتن باید طلاقتودبگیری مهریه هم نگیری ازشوهرم جرات نداشتن پیش اون بگن
بخدا ب این روز عزیز شوهرم ماشسن داشت وقتی عقد کردیم ب نام پدرش بود خونه شوهرم مشهد بود خونه ما تهران با زحمت کار کرده بود خریده بود ماشین اومد تهران پیش من وقتی برگشت خانوادش ماشین و فروخته بود پولشم خرج کرده بودن واسه عروسی گرفت پولارو مادرشوهرم جمع کرد ب ما نداد
حالا چ اصراری داری ب ارتباط برقرار کرون؟دلت هوس دعوا و جنجال کرده؟اونها برای زندگیتون سمی اندبدشون ر ...
ن عزیزم اصرار نکردم اینجا خیلیا بهم گفتن خیر نبینی ک پسرو از خانوادش جدا کردی گفتم بخاطر خدا بخاطر حصرت فاطمه بزار دل یه مادرو شاد کنم ب شوهرم بگم یه زنگ بزنه اونم گفت ب هیچ وجه بخدا من جداشون نکردم شوهرم خودش دوست نداره ارتباط داشته باشه باهاشون