2777
2789

الان کنارم دراز کشیده ک بخوابونمش همش حرف میزنه از صب دیونه کرده بخدا ..الانم هی میگه مامان عاشقتم شب بخیر ..باز میگه دوباره  الانم کنارم بغلم چسبیده چشماش اندازه گردو بازه داره نگام میکنه تو تاریکی ...همش لباس مجلسی میپوشه تو خونه ۲۴ ساعت تنشه مدل مدل عوض میکنه..از اونور مشقای پسرم ..  ازش هدیه های آسمان پرسیدم ازش میپرسم اسم پدره حضرت فاطمه؟؟؟ میگه حضرت علی..فردا امتحان داره ..و شوهرم ک همیشه فکر میکنه من کارم خیلی راحته و مفت میخورم میخوابم و هیچوقت قدردان من نیست 😪و الانم پریودم و افسردگی گرفتم و از خانواده ام دورم شهر غریب زندگی میکنم ..و شوهرم که روز زن هیچ تبریکی نگفت ..گاهی میگم خدا منو ببر پیشه بابام ک فوت شده ولی باز میگم نه باید بالاسره بچه هام باشم ..و استوری های زنه خاستگاری قبلیم رو نگاه میکنم ک شوهرش واسش هدیه خریده و من میگم اگه باهاش ازدواج میکردم الان خوشبخت بودم 🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزمممم 😆😁😁😍😍😍یعنی عین انشا نوشتی بامزه بود 

حق داری واقعا درکت میکنم ...بعضی وقتا اینقد زحمت میکشی خسته میشی یکی نیست یه تشکر خشک و خالی کنه 

الهی که به حق امروز و صاحب امروز کلیییییی اتفاقای خوب خوب برات بیفته

ای جون تو دیوانه ای بخدا

خسته ای خواهر

منیزیم بخور از حالت افسردگی بیرون میای

به درک بچه درس بلد نیس ول کن بابا خودت چقدر از درسای اون زمانتو بلدی و به دردت خورده

سخت نگیر و راحت نفس بکش و وقتی بچه رو می بری بخوابونی برنامه نریز که اگه نخوابید فک کنی یه جای کار می لنگه آسون بگیر تا راحت بگذره😉

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

دقیقا درکت میکنم چون خودمم شهر غریبم و شوهرم اصلا کمک نمیکنه ،تو این ۸سالی ک ازدواج کردم هم اصلا کادو نگرفتم پولدارم نیستیم ولی من اصلا زندگی خودمو با کسی مقایسه نمیکنم ،فک نکن فقط خودت همینجوری 

ای خدا دلم رفت برا دخترت یعنی دختر من کی اونطوری میشه😍😍😍یعنی اصلا میشه قرتی بشه😵‍💫😵‍💫

پسر من دبستان بود بهش گفتم اهل بیت رو نام ببر گفت حضرت محمد زنش اکرم😳😳😳پسرا خدایی خیلی سرخوشن ولش کن درست میشه

برا قسمت شوهرت به جز تیکه پازش کردن چیزی تو نظرم نیست😁😁

به نظرم اولین کارت این باشه که زن خواستگار سابقتو آنفالو کنی واقعا هیچ دلیلی نداره ذره ای تو زندگیت باشه.

بعدم حق داری خسته ای پریودی عصبی بلشی ولی همینکه دخترت سالم کنارت خوابیده خداروشکر کن ،همینکه حرف میزنه میشنوه ...الان سه ماهه درگیر مریضیه بچمم.

بعدم پسرت حالا ۲۰ نشه اصلا مهم نیست مگه امتحان نهاییه؟ ارزش نداره انقدر حرص بخوری

مطمئن باش آدمی که همیشه شاده هدیه گرفته زندگیش روتینه وقت نداره بیاد تو مجازی جار بزنه اونایی هم که جار میزنن شوآف میکنن یه مشت ندید پدید تازه به دوران رسیده هسن 

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

عی خدا پسرتتت چرا دلم خواس بوسش کنم🤣😭🫀

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.                 من‌طُ‌را‌با‌خون‌و ‌دل‌از‌یاد‌بردم‌لطف‌کن‌هر‌کجا‌چشمت‌به‌من‌ افتاد‌کج‌کن‌راهت‌را :)                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯