2777
2789
عنوان

اونایی کادو نگرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 45 پست
سلام جان دلهمیشه روز توعه برای منببخشید که روزگار بهم مجال نداده بتونم زندگیت رو اونجور که لایقش هس ...

همین ک این پیام و داده معلومه به فکرت بوده عزیزم

پیام بین من و شوهرم فقط لیست خریده 

چ خوب ک همچین فکری میکنیمن کشتم خودمو از غصه

وووای ول کن توروخدا 

منم قبلا حساس بودم

ولی خوب چه کنه مرد بیچاره 

بیاره یه تومن بده گل

یه تومن هم یه کادو بخره که سلیقه خودت نیس 

که چی بشه؟

هرروزم یه مناسبت هست ماشالله ...نرد بیچاره مگه کله خر خورده هم مخارج زندگی بده ، هم خونه تهیه کنه هم ماشین و هم هزار تا قسط قرض بعد این وسط غم و غصه کادوهای خانومو بخوره؟

ول کن توروخدا مردا گناه دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا اینستا ندارم

راحتی به مولا همش از گرونی مینالن بنده خدا ها 

من گاهی برا سرگرمی میرم 

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

من توئیتر دارم واقعی ترن آدماش

من خواستم نصبش کنم نشد ولش کردم 😂😐

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

وووای ول کن توروخدا منم قبلا حساس بودمولی خوب چه کنه مرد بیچاره بیاره یه تومن بده گلیه تومن هم یه کا ...

بابا شوهرم من فقط این کادو نیس ک کلی اخلاق بد داره محبت بلد نیست من دلم میخاد شبا بغل شوهرم بخابم ولی اون تنها میخابه من مریض شدنی مادرم منو میبرع دکتر یبار نمیگه چته 

اینستا فضاش خیلی بده کلی عکس و فیلم بی انتها ک‌میبینی فقط حسرت میخوری

خو اینا رو بزن رو علاقه مند نیستم نشون نمیده مال من که این چیزا نیس تو اکسپلورم 

نگاه میکنه همینجور؟نمیگه بیا ببرمت دکتر؟

اصلا حرف نمیزنه با من 

دیشب خیلی تب داشتم هیچ تب بری تو خونه نبود رفتم کنارش گفتم تب دارم داد زده من  و بی خواب میکنی چرا رفت رو مبل خابید منم برگشتم سرجام😔😔کاش میشد طلاق بگیرم دلم برا بچه هام میسوزه

اصلا حرف نمیزنه با من دیشب خیلی تب داشتم هیچ تب بری تو خونه نبود رفتم کنارش گفتم تب دارم داد زده من ...

دلت برا بچه هات نسوزه

دلت برا خودت بسوزه 

من مادرم زندگیش از توهم بدتر بود 

بخدا بابام نابودش کرد با بی توجهی و آدم نبودنش

آخرش مامانمو مریض کرد

مامانم نشست تحمل کرد

اما الان درد و غصه مامانم منو کشته

روزی هزار بار میگم کاش پدرمادرم طلاق گرفته بودن

هزار باررررررر

نزار فردا پسفردا بچه هات به پات بسوزن

دلت برا بچه هات نسوزهدلت برا خودت بسوزه من مادرم زندگیش از توهم بدتر بود بخدا بابام نابودش کرد با بی ...

چجوری از بچم جداشم آخه

محبت پدر ندیدن چجور بدم دستش کسی پشت من نیس طلاق بگیرم