2777
2789
عنوان

اونایی کادو نگرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 45 پست
کجاس مگه کاش مال منم نبود😔😔

احتمالا بالای برجک داره نگهبانی میده🥲

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا بخدا مال من ازم کیلوتر متر ها دروغه تو این سرما داره اونجا چیکار می‌کنه 🥺 اونوقت این از کادو ...

مقایسه کردن خودمون با بقیه این دردو میزنه به دل

اینستا هم که راس امور فتنه س

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
تایپک قبلی من تعطیل شد چن دیقه پیش😔

چقدر مردم عجیبی هستیم واقعا خودت رو ناراحت نکن شعور ذاتیه یاد گرفتنی نیست بعضی ها ندارن متاسفانه خودت برای خودت کادو بخر🧡

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

بنظرم کادو دادن و کادو گرفتن زوری و با دعوا نمیشه 

اگه من ب همسرم بگم برام کادو بخر دیگ هیچ ارزشی نداره اون کادو 

نه همسر منم پول نداشت بخره و منم ناراحت نشدم نمیخام بخاطر ی رسم الکی زندگیمو زهر کنم

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
🥺🥺خوب بقیه همش استوری کادو میزارن آدم دلش میخاد خوب

مجازی رو باور نکن

یکیو میشناسم برا خودش کادو می‌خرید می‌گفت شوهرم خریده 😐

همه مردا شبیه هم نیستن دیگه 

مال منم. زیاد اهل کادو نیس اما رفتاراش ثابت می‌کنه دوسم داره

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

بنظرم کادو دادن و کادو گرفتن زوری و با دعوا نمیشه اگه من ب همسرم بگم برام کادو بخر دیگ هیچ ارزشی ندا ...

اره واقعا ارزش نداره اینطوری

ولی من شانس نیاوردم از هیچی یبار نشده شوهرم ی شاخه گل ب من بخره همیشه خودم کفتم اونم با این حال باز نخریده 

مقایسه کردن خودمون با بقیه این دردو میزنه به دلاینستا هم که راس امور فتنه س

خو نرن تو اینستا 

والا من هر چی بلاگر مفت خور تو اکسپلورم باشه رو گزارش میزنم بعد اینجور ویدیو ها بالا نمیاد 

🥺🥺خوب بقیه همش استوری کادو میزارن آدم دلش میخاد خوب

دقیقا

کامنت قبلیمو ببین اینستا رو گفتم

من سه ساله اینستا ندارم

خواهر بخدا اکثر مردم همه جاشونو دارن جر میدن برای اینکه به چشم بیان و استوری بذارن والا این نشانه خوشبختی نیس

شوهر من ۱۰ سال زندگی گل برام نخرید

یه روز دو شاخه رز قرمز از سر چهارراه خرید همون شب توی گوشیش پیامک دیدم از یه زن !

الان گل می بینم یکی به زنش میده عوق می زنم !

ول کن این حرفا رو 

خودت برا خودت بخر

والا مردها یکیو میخوان ارضاشون کنه خودشون نمی خوان برای اون طرف مایه بذارن اینو بپذیر و توقع از یکی که اینطوریه نداشته باش خودت راحت میشی😘

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
خو نرن تو اینستا والا من هر چی بلاگر مفت خور تو اکسپلورم باشه رو گزارش میزنم بعد اینجور ویدیو ها بال ...

فامیلا چی همه ممنون عشقم واسه کادو میزارن آدم دلش میخاد خوب 😪

واقعیت من اصلا ناراحت نمیشم ولی امسال استوری عروس همسرم رو دیدم خیلی دلم شکست اخه خیلی بهش محبت میکنم ولی تصمیم گرفتم دیگه به اندازه ای که هست من هم باشم

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم