2777
2789

دندون خراب اگه داری حتما درست کن/ برو دکتر زنان آزمایش بنویسه برات و اگه عفونت داری درمان کن/ سونوگرافی شکمی هم میکنن واسه بررسی کیست و…/ مولتی ویتامین بخور و حتما فولیک اسید البته شما بری دکتر بگی میخوام اقدام کنم همه اینکارارو خودش میکنه واسه منم دعا کن دوماهه اقدامم امروز پریود شدم

دندون خراب اگه داری حتما درست کن/ برو دکتر زنان آزمایش بنویسه برات و اگه عفونت داری درمان کن/ سونوگر ...

باشه ممنون گلم 

راستش منم دوماه هست اقدام کردم ولی نشد الانم ۶ روزای موعدم گذشته بیبی چک منفی بود 

ب نظرت تا چندماه طبیعیه باردارنشیم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره بعد پری این سری میرم شما همه چیت اوکی بود؟

اره من حتی ساعت پریود و تخمک گذاریمم دقیقه ولی چون گفتم عجله دارم لتروزول داد که خب بازم پریود شدم حالا این ماه همسرم گفت ازمایش اسپرم میده و انشالله مشکلی نبود دیگه بدون دارو اقدام کنیم